Skip to main content
Map

Dialoogsessie Haven Bereikbaar (GRATIS)

Blik je mee vooruit op de mobiliteit in de Antwerpse haven? Informeer je over de geplande wegenwerken en mobiliteitsinitiatieven

Wegenwerken in de Antwerpse havenregio behoren al geruime tijd tot de dagelijkse realiteit voor bedrijven in de Antwerpse haven. Naast de lopende wegenwerken staan er ook een aantal nieuwe werven op stapel. Binnenkort verschuift ook de focus van de Oosterweelwerken van Linkeroever naar Rechteroever. 
 
Op 13 juni blikken we graag met u vooruit wat dit, en andere wegenwerken, betekenen voor de mobiliteit in en rond de haven. Deze sessie zal fysiek doorgaan in het Havenhuis Antwerpen, aansluitend wordt een broodjeslunch voorzien. 
 
Sinds 2016 organiseren Alfaport Voka en het Havenbedrijf Antwerpen halfjaarlijks dialoogsessies Haven Bereikbaar. Bedrijven in de haven krijgen een update over de aankomende wegenwerken in de havenomgeving, en over nieuwe initiatieven de mobiliteitsimpact voor de bedrijven te beperken. 

De dialoogsessies zijn een organisatie van:

Alfaport VokaPort of Antwerp Bruges

 

Contactpersoon

Eliene Van Aken

Adviseur mobiliteit & intermodaliteit

Adres

Havenhuis Antwerpen
Zaha Hadidplein 1
2030 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende