Skip to main content

De twin transition in de praktijk in Herk-de-Stad

Op 7 december gaat Ondernemersclub Halen & Herk-de-Stad, H2O opnieuw op pad en bezoeken we twee bedrijven in Herk-de-Stad: VOS Technics en CSW Automation. De een is voorloper als het gaat over verduurzaming de ander als het gaat over automatiseren en robotiseren. Reden genoeg dus om deze praktijkvoorbeelden van de twin transition samen met ons te ontdekken. 
 

VOS Technics is ervan overtuigd dat industriële koeling rendabel en tegelijk goed voor mens en planeet kan zijn. Daarom bedenken, bouwen en onderhouden zij klimaatoplossingen voor industriële partners op een ecologisch verantwoorde manier. Zo bouwen zij vanuit een sterke engineering en met een geëngageerd team van monteurs performante installaties op maat. 

Vos technics

Gepassioneerd door industriële automatisering en techniek sloegen Cédric Wéry & Sven Coeckelbergs 10 jaar geleden de handen in elkaar om van CSW Automation een modelbedrijf te maken dat zich in de automatiseringswereld onderscheidt door volledige automatisatie-oplossingen aan te bieden. Vandaag is CSW automation uitgegroeid tot een enthousiast en gemotiveerd tienkoppig team dat hun vakgebied als geen ander kent.

CSW Automation

Programma

  • 18u30   Ontvangst bij VOS Technics  
  • 18u45   Bedrijfsvoorstelling door Kristof Onckelinx, algemeen directeur
  • 20u00   Vertrek naar CSW Automation  
  • 20u15   Bedrijfsvoorstelling door Sven Coeckelbergs, zaakvoerder
  • 21u15   Netwerkreceptie 
  • 23u00   Einde 
     

Met ondernemende groeten 

Het bestuur van Ondernemersclub H2O
Voorzitter Karlien De Turck (Camileon), Philippe Reyners (Voka-KvK Limburg), Maarten Van Eyck (ADEM architecten), Menno van Gemeren (Voka-KvK Limburg), Katrien Vanrusselt (Flexorius) en Sylvia Vogelaar (Passion Works!) 
 

Contactpersoon

Menno Van Gemeren

Adviseur belangenbehartiging

Adres

VOS Technics & CSW Automation
Industrieweg 1150 & 1506 (Daelemveld)
3540 Herk-de-Stad

Wanneer

Prijs

Gratis voor leden van H2O
Niet-leden: € 30 

Voorwaarden

Inschrijven kan tot 4 december.

Een no-show fee van € 30 is verschuldigd tenzij de annulatie ons schriftelijk bereikt uiterlijk 4 december.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.