Skip to main content
  • Activiteiten
  • Webinar: de stand van het land na anderhalf jaar coronacrisis

Webinar: de stand van het land na anderhalf jaar coronacrisis

  • Online

U bent uitgenodigd voor een nieuwe Voka webinar, waar we zullen inzoomen op de stand van zaken & gevolgen van de coronacrisis. 

De coronacrisis heeft ons land al zo’n 500 dagen in zijn greep. Het is een zware strijd, met vallen en opstaan, waarvan het  einde nu bijna in zicht is, met dank aan de snelle vaccinatiecampagne. De economische gevolgen zullen we echter nog een hele tijd blijven voelen. Een geslaagde relance is dan ook essentieel, en we zullen dit nauwgezet opvolgen. 
 
Met de zomervakantie en verdere versoepelingen in zicht, nodigen u graag uit voor een (hopelijk) laatste coronawebinar op donderdag 24 juni (12u30-13u30) waarbij we terugblikken op het afgelopen anderhalf jaar en vooruit kijken naar de toekomst die ons wacht. We zetten daarbij de belangrijkste conclusies en cijfers nog even op een rij en we lichten de Voka-voorstellen voor relance en groei toe. Frank Beckx, Directeur van het Kennis- en Lobbycentrum, en Bart Van Craeynest, Hoofdeconoom van Voka zullen voor de presentatie zorgen en er zal zoals steeds ruimte zijn voor vragen en interactie.
 
Wil u er bijzijn? Schrijf dan nu in.
 

Wanneer

Prijs

Deelname is gratis maar inschrijving verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

IMU - vzw Remant
IMU - vzw - Altez
IMU - vzw - De Tijd