Skip to main content
Map

De ideale financieringsmix voor ambitieuze groeibedrijven

  • Online

Een onderneming runnen vergt een duidelijke visie en flinke portie gedrevenheid. Maar om je bedrijf verder te doen groeien, is er meer nodig: zonder financiële middelen sta je immers nergens. Welke financieringsopties bestaan er precies om je onderneming te doen groeien? En welke financiering past nu net het beste bij jouw ambitieus groeibedrijf? Je komt er alles over te weten tijdens deze online infosessie op 27 september 2021!

    Inschrijven    

Banken, fondsen, microkredietinstellingen, externe investeerders, publieke en private risicokapitaalfondsen, ... Aan financieringsmogelijkheden geen gebrek. Trainer Iris Detavernier, bedrijfsadviseur bij VLAIO, zoomt in op de belangrijkste traditionele én alternatieve financieringsmaatregelen voor start- en groeibedrijven, en licht toe hoe VLAIO jouw onderneming kan ondersteunen.

Over de trainer

Iris Detavernier

 

Iris Detavernier is bedrijfsadviseur bij VLAIO, hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. Als VLAIO-bedrijfsadviseur biedt ze een kritisch klankbord voor ambitieuze ondernemers die willen groeien, transformeren of innoveren door samen met ondernemers hun businesscase te analyseren, begeleiding en advies te geven over mogelijke subsidies en financiering, en ondernemers in contact te brengen met de geschikte partners.

Doelgroep

Deze sessie is gericht op ondernemers wiens bedrijf in de groeifase zit.

VLAIO

Contactpersoon

Kris Beterams

Coördinator Business Model Innovation Alliance

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus