Skip to main content
Map
Voka Infosessie

De fiets als duurzaam vervoersmiddel

  • Online

Als ondernemer kun je de fiets niet meer links laten liggen. Het is voor werknemers gezond, duurzaam en vaak ook minder tijdrovend dan woon-werkverkeer met de auto. Bovendien zijn er steeds meer initiatieven die fietsgebruik vergemakkelijken.

In deze gratis infosessie krijg je de drie kanten van fietsgebruik in je onderneming toegelicht: welke ondersteuning is er vanuit overheid, hoe werkt leasing, en hoe ervaart een onderneming dit alles. 

Een aanrader!

Wat leer je tijdens deze infosessie

  • Rob Carmans van Lease a Bike vertelt welke mogelijkheden fietsleasing biedt aan bedrijven en wat het kostenplaatje hiervan is.

 

  • Hans Floré van Provincie Vlaams-Brabant legt uit hoe je als bedrijf gebruik maakt van de gratis fietsvloot. Hoe hoelang krijg je ze ter beschikking en mag je personeel de fietsen ook in zijn vrije tijd gebruiken? Ook het pendelfonds komt aan bod.

 

  • Cindy Peeters van ADD Verzekeringen maakt al gebruik van de voordelen van de provincie en doet uit de doeken wie daar nu de vruchten van plukt. Ze zullen ook vertellen over hoe moeilijk of makkelijk het is om met fietsleasing te starten.

In samenwerking met

 

miK

Contactpersoon

Dries Stuyven

Adviseur Duurzaam Ondernemen

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus