Skip to main content
Map

De do's en don'ts van re-integratie

Tijdens deze infosessie krijg je inzichten van een deskundige over hoe je praktisch zieke medewerkers kan re-integreren in je bedrijf. Er wordt dieper ingegaan op effectieve strategieën en benaderingen. 

België telt een half miljoen langdurig zieken. De meeste gaan op een bepaald moment weer aan het werk. Het is dan ook belangrijk dat bedrijven nadenken over hoe die terugkeer naar het werk vlot kan verlopen.

Dankzij deze infosessie, met ervaringsdeskundige dokter Luc Hons van Premed, krijg je een antwoord op je vragen rond re-integratie. Hij zoomt onder andere in op opleidings- en bewustmakingsinitiatieven die noodzakelijk zijn voor leidinggevenden en HR-medewerkers om de re-integratie te faciliteren. Ook communicatie en hoe die het beste kan verlopen komt aan bod. De manier waarop de voortgang van het re-integratietraject kan worden gemonitord en ge-evalueerd is ook een van de topics. 

 

Logobalken

Contactpersoon

Isabel De Winter

Adviseur Arbeidsmarkt & Onderwijs

Adres

OPEK Leuven
Vaartkom 4
3000 Leuven

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Lees hier onze annulatievoorwaarden.

Proximus