Skip to main content
Map

Dankzij welke VLAIO subsidies kun jij groeien?

  • Online

Als ondernemer wil je vooruit. Maar innoveren, groeien en ontwikkelen vraagt soms flinke investeringen. Het Vlaams agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) wil jouw onderneming daarbij helpen en biedt heel wat subsidies aan. Van groeisubsidie, ecologiepremie of onderzoekssubsidie tot Brexit veerkrachtsubsidie, de lijst met steunmaatregelen is lang. Maar welke is nu de meest geschikte voor jou? Zijn vroegere subsidies gebleven? Wat is er aangepast? Welke nieuwe mogelijkheden zijn er en hoe kom je ervoor in aanmerking? In deze infosessie gidsen we jou er doorheen zodat jij als ondernemer weet op welke steun je kunt rekenen.

Naast een algemene toelichting van de subsidies, premies en steunmaatregelen van VLAIO, gaan we dieper in op de (aanpassingen aan) de ontwikkelingsprojecten, de vernieuwde KMO Groeisubsidie, de Brexit Veerkrachtsubsidie en Haalbaarheidsstudies.

Spreker

SturmBas Sturm, Adviseur bij Team bedrijfstrajecten (Vlaio) zorgt in deze webinar voor een praktisch overzicht van beschikbare subsidies vanuit Vlaanderen.

#sterkondernemen

vlaio

Contactpersoon

Kris Beterams

Coördinator Business Model Innovation Alliance

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus