Skip to main content
Map

Dag van MarCom 2023


Dompel jezelf onder in de wereld van marketing en technologische innovatie! Dit unieke evenement biedt je de kans om te ontdekken hoe slimme marketingstrategieën in combinatie met grensverleggende technologieën bedrijven in staat stellen zich aan te passen, te groeien en te gedijen in een voortdurend evoluerende digitale omgeving. Bereid je voor op een dag vol inzicht, vernieuwing en kansen die je bedrijf naar ongekende hoogten zullen stuwen. Samen verkennen we de toekomst van marketing en technologie.

Waarom moet jij bij de Dag van Marcom zijn?

Op deze dag werpen we een blik op de toekomst van marketing. We spreken over de toekomstige uitdagingen en opportuniteiten, over het implementeren van artificiële intelligentie, virtual en augmented reality, de toekomst van sociale media en nog zoveel meer. De personen die je hierin meenemen zijn Dado Van Peteghem en Jonas Lips. Lees hieronder meer over deze sprekers!

Wie wordt de opvolger van UHasselt? Dat maken we bekend op Dag van MarCom. Onze vakjury bestudeert grondig alle ondernemingen die op vlak van pers, communicatie en marketing hun stempel drukten in het afgelopen jaar. Benieuwd wie de Persprijs mee naar huis mag nemen? 

Tijdens deze dag heb je de kans om gelijkgestemde professionals te ontmoeten, kennis te delen en nieuwe connecties te maken.

Jonas Lips, dé eerste TikTok-journalist van België

Maak kennis met Jonas Lips, dé eerste TikTok-journalist van België!
Naast het beheren van het TikTok-kanaal van HLN is hij ook eindredacteur social media voor VTM Nieuws en HLN. Genoeg redenen om je te laten overtuigen om TikTok op te nemen in je communicatieplan, of je kennis ervan verder aan te scherpen.

Jonas Lips

Een blik op de toekomst met Dado Van Peteghem

Dado is een internationale keynote spreker en schrijver over de digitale toekomst. Daarnaast is hij een van de oprichters van Imagin3 Studio, Social Seeder en Speakersbase. Hij studeerde Communication & Computer Sciences aan de Universiteit van Gent en bracht ondertussen al 4 boeken uit. 
Zijn expertise in de technologische wereld kan jouw marketing dat duwtje in de rug geven om volledig mee te zijn met de laatste trends.

Dado Van Peteghem

Programma

15u00 - Ontvangst

15u30 - Laat je inspireren door Dado Van Peteghem

16u30 - Groep 1: VR Experience, Groep 2: Word TikTok-specialist met Jonas Lips

17u30 - Groep 1: Word TikTok-specialist met Jonas Lips, Groep 2: VR Experience

18u30 - Uitreiking Persprijs

18u45 - Walking dinner en gezellig netwerken

21u00 - Verwacht einde

Partners

Contactpersonen

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg

Senne Timmermans

Coördinator events

Adres

The Max Eventcenter
Marktplein 7
3550 Heusden-Zolder

Wanneer

Prijs

  • Leden van Netwerk MarCom = inbegrepen in het lidgeld 
  • Leden van Voka - KvK Limburg (maar geen lid van het Netwerk MarCom) = €165,00*
  • Niet Voka Leden = €248,00*

*Alle prijzen exclusief BTW

 

Annuleringsvoorwaarden 

  • Annulering voor 30/10/2023: de deelnemersprijs zal worden teruggestort en een administratiekost van €50 zal aangerekend worden.
  • Annulering na 30/10/2023: 100% van de deelnemersprijs blijft verschuldigd
  • Annulering dient schriftelijk per mail te gebeuren.
  • Kan je zelf last-minute niet meer aanwezig zijn? Dan kan je steeds iemand anders afvaardigen die jouw plaats inneemt

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

LI - RECORE