Skip to main content
Map

Cybersecurity voor kmo’s

  • Online

Is jouw onderneming bestand tegen een cyberaanval? En wat als je toch slachtoffer wordt? Zet jouw verdedigingslinie op scherp met deze gratis infosessie. 

De tijd van hobbyhackers die doorzichtige phishingmails stuurden, is voorbij. Met meer dan 100 cyberaanvallen per dag zijn ondernemingen het doelwit van gespecialiseerde organisaties. Een sterke digitale verdedigingslinie is dus broodnodig.
Weet jij al welke voorzorgsmaatregelen je kan nemen om digitale diefstal tegen te gaan? En hoe je het best reageert wanneer er toch een datalek blijkt te zijn? In deze gratis infosessie geeft Kristof Gabriels van MathIT de belangrijkste bouwstenen van een sterke cybersecurity mee.

Voor wie?

IT-verantwoordelijken of zaakvoerders van kmo’s.

Praktisch

Donderdag 26 oktober, 12.00 uur
Online, via Zoom
Gratis

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.

Contactpersoon

Margo Mathys

adviseur opleidingen en lerende netwerken

Wanneer

Prijs

Gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
AW_ad whitevideo tech@venture
AW_Digitalisering
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende