Skip to main content
Map

Cybersecurity Roadshow - Holiday Inn Diegem

Digitalisering, IT & Technologie

banner

Bewijs samen met je medewerkers dat jij hackers wel te slim af kan zijn! Kun jij de code van onze cybertruck kraken en ontsnappen? 

Herken jij, je collega’s of medewerkers cyberbedreigingen zoals phishing-mails, ransomware en valse telefoonoproepen? Hoe kan je deze voorkomen of oplossen? Hoe kan je door bewuster om te gaan met cyberveiligheid jezelf en je bedrijf beter beschermen tegen aanvallen van buitenaf? 

Doe de test, samen met je medewerkers en bezoek de Voka Cybersecurity Roadshow!

Cybersecurity Roadshow - Holiday Inn Diegem

Wat mag je verwachten?

Je legt samen met je team van max. 8 personen een parcours af door 3 trucks. In 1 uur maken we je wegwijs in de wereld van cybersecurity. 

 • In de escape-truck speel je een escaperoom waarin verschillende onderwerpen van cybersecurity bewustzijn verwerkt zijn zoals phishing, onbekende usb-sticks, social engineering en ransomware.  De deelnemers komen voor keuzes te staan die ze ook kunnen tegenkomen op de werkvloer, of als ze van thuis werken.  Als de deelnemers het hoofd koel houden kunnen ze uiteindelijk de code kraken (binnen de 30 minuten) en ontsnappen uit de truck. 
   
 • Daarna bezoek je de ethical hacker in de tweede truck. Hij overloopt met de deelnemers wat er goed en wat er fout liep. Daarnaast ontdek je een aantal demo’s van nieuwe industrie 4.0-technologieën waar uiteraard de nodige aandacht aan cybersecurity wordt besteed. 
   
 • In de derde truck is er tijd om te relaxen en netwerken. Je deelt je indrukken met teamgenoten en/of andere deelnemers bij een drankje en hapje. In gesprek met onze Voka-adviseurs kun je opvolggesprekken plannen om volgende stappen voor je onderneming te bespreken.

Een voorproefje? Bekijk de reportage van RingTV over de Cybersecurity Roadshow!

 

Cybersecurity Diegem

Praktisch

De Cybertrucks worden in groepjes van 8 personen doorlopen. Er zijn 10 slots per dag tussen 09u00 en 19u00. Bij inschrijving kun je een voorkeur van tijdstip doorgeven. Schrijf je in met 8, dan krijg je voorrang bij de toewijzing van het tijdsslot.

Je kunt ook individueel of met kleinere groepen inschrijven, dan wordt je ondergebracht in een groep met andere deelnemers. Je kunt nog steeds je voorkeur van tijdsslot doorgeven, maar krijgt hierbij geen voorrang.

Prijs (excl. btw):

 • Groep van 8 personen: €400
  • Deze groepen krijgen voorrang bij de keuze van een tijdsslot
 • Individueel of kleinere groep: €50 per persoon

Met de steun van

cybersecurity roadshow

 

Contactpersoon

Roel Raymaekers

Adviseur Digitalisatie & Innovatie

Adres

Holiday Inn Brussels Airport
Holidaystraat 7
1831 Diegem

Wanneer

Prijs

 • Groep van 8 personen: €400
  • Deze groepen krijgen voorrang bij de keuze van een tijdsslot
 • Individueel of kleinere groep: €50 per persoon

(excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Schriftelijk annuleren van jouw inschrijving is mogelijk tot en met 31/03/2023. Vanaf 01/04/2023 blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen, dit moet schriftelijk worden meegegeven.

Proximus