Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Cybersecurity Roadshow Vlaams-Brabant

Infographic

De Cybersecurity Roadshow komt naar je toe! 

Herken jij, je collega’s of medewerkers cyberbedreigingen zoals phishing-mails, ransomware en valse telefoonoproepen? Hoe kan je deze voorkomen of oplossen? Hoe kan je door bewuster om te gaan met cyberveiligheid jezelf en je bedrijf beter beschermen tegen aanvallen van buitenaf? 

Doe de test, samen met je medewerkers en bezoek de Voka Cybersecurity Roadshow!

escape

Wat mag je verwachten?

Je legt samen met je team van max. 8 personen een parcours af door 3 trucks. In 1 uur maken we je wegwijs in de wereld van cybersecurity. 

 • In de escape-truck speel je een escaperoom waarin verschillende onderwerpen van cybersecurity bewustzijn verwerkt zijn zoals phishing, onbekende usb-sticks, social engineering en ransomware.  De deelnemers komen voor keuzes te staan die ze ook kunnen tegenkomen op de werkvloer, of als ze van thuis werken.  Als de deelnemers het hoofd koel houden kunnen ze uiteindelijk de code kraken (binnen de 30 minuten) en ontsnappen uit de truck. 
   
 • Daarna bezoek je de ethical hacker in de tweede truck. Hij overloopt met de deelnemers wat er goed en wat er fout liep. Daarnaast ontdek je een aantal demo’s van nieuwe industrie 4.0-technologieën waar uiteraard de nodige aandacht aan cybersecurity wordt besteed. 
   
 • In de derde truck is er tijd om te relaxen en netwerken. Je deelt je indrukken met teamgenoten en/of andere deelnemers bij een drankje. In gesprek met onze Voka-adviseurs kun je opvolggesprekken plannen om volgende stappen voor je onderneming te bespreken.

Praktisch

De Cybertrucks worden in groepjes van 8 personen doorlopen. Er zijn 10 slots per dag tussen 09u00 en 19u00. Bij inschrijving kun je een voorkeur van tijdstip doorgeven. Schrijf je in met 8, dan krijg je voorrang bij de toewijzing van het tijdsslot.

Je kunt ook individueel of met kleinere groepen inschrijven, dan word je ondergebracht in een groep met andere deelnemers. Je kunt nog steeds je voorkeur van tijdsslot doorgeven, maar krijgt hierbij geen voorrang.

Prijs (excl. btw):

 • Groep van 8 personen: €400
  • Deze groepen krijgen voorrang bij de keuze van een tijdsslot
 • Individueel of kleinere groep: €50 per persoon

Wij komen naar je toe!

De Voka Cybersecurity Roadshow komt naar je toe! Zo hoef jij en je team geen verre verplaatsing te maken om deze essentiële kennis op te doen.

Kies een locatie en datum naar keuze en schrijf je in!

Met de steun van

logo's

Contactpersoon

Roel Raymaekers

Manager Duurzaam en Innovatief Ondernemen

Brabanthal Leuven

16 oktober 2023

Schrijf je in

Holiday Inn Diegem

20 oktober 2023

Schrijf je in