Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Creativiteit bij het verlonen: over representatievergoedingen en andere forfaitaire onkostenvergoedingen

Creativiteit bij het verlonen: over representatievergoedingen en andere forfaitaire onkostenvergoedingen

Kom alles te weten over representatievergoedingen en andere forfaitaire onkostenvergoedingen op 22 september 2020, in de eerste sessie (van drie) van de opleidingreeks 'Creativiteit bij het verlonen'.

Een vernieuwend verloningsbeleid introduceren en toepassen is het middel bij uitstek om jouw medewerkers te motiveren. Daarbij ook inspelen op de vragen en behoeften van die werknemers is een bijkomende factor. De fiscale en parafiscale gevolgen van gemaakte keuzes op het vlak van de verloning en het alternatieve verloningsbeleid, kunnen zowel voor jou als werkgever als voor de werknemers aanzienlijk verschillen.

Programma
  • Welke onkostenvergoedingen kun je toekennen?
  • Hebben de fiscus en de RSZ een verschillende zienswijze?
  • Moet je een dossier bijhouden, en is een ruling noodzakelijk?

Er wordt zowel aandacht geschonken aan de praktische als de juridische elementen (arbeidsrecht, sociale zekerheid, fiscaliteit, vennootschapsrecht en hr) als aan mogelijke tools die kunnen helpen bij de opvolging van het verloningssysteem.

Doelgroep

Er is geen voorkennis vereist.

Docenten

Sébastien Thijs, advocaat K law/KPMG

Maxim Ruysschaert, advocaat K law/KPMG

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 2 uur

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. Opgelet: Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Adres

Noordlink
Louis Pasteurstraat 21
3920 Lommel

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 145,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 185,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.