Skip to main content
Map

Conflicthantering binnen de onderneming

  • Online

Zijn conflicten op de werkvloer altijd een vloek? Of kunnen ze ook een zegen zijn? En hoe ga je als leidinggevende om met conflicten? Je ontdekt het tijdens onze onlineopleiding van 21 oktober 2020!

Waar mensen samenwerken ontstaan conflicten. En daar zit je als leidinggevende niet op te wachten. Maar is een conflict altijd negatief? Of kun je het ook op een positieve manier aanwenden? In deze onlinesessie zoomen we in op de vraag wat een conflict is en hoe je er als leidinggevende mee omgaat, en bekijken we of een conflict ook een zegen kan zijn.

 

Programma

In deze onlineopleiding van anderhalf uur ontdek je:

  • wat een conflict tot een conflict maakt
  • waarom een conflict zo'n complex gegeven is
  • hoe je er als leidinggevende mee omgaat
  • of je per definitie moet vermijden dat conflicten ontstaan
  • of conflicten ook nuttig kunnen zijn  
Doelgroep

Deze sessie is gericht op leidinggevenden die de materie willen verkennen om zo een beter inzicht te krijgen in de beste manier om een conflict aan te pakken.

Je hoeft geen voorkennis te hebben om deel te nemen aan deze opleiding. 

Docent

Erik Colemonts, Motmans & Partners 

Erik is Mangaging Partner bij Motmans & Partners en stond een aantal jaren aan het hoofd van Mercuri Urval Hasselt, een vooraanstaande en internationale organisatie die diensten rond executive search, rekrutering en leiderschapsontwikkeling aanbiedt. In 2017 maakte hij de overstap naar Motmans & Partners waar hij naast oprichter Geert Motmans, Liesbeth Vandenrijt en Eric Meyers, de vierde partner werd.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

Aantal opleidingsuren: 2 uren

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Carolien Houbrechts

Adviseur eigenaars-ondernemers

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 135,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 165,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?