Skip to main content

Community Bouw en Vastgoed 2022

 • On- en offline

Deze community brengt projectontwikkelaars, investeerders, architecten, aannemers, vastgoedmakelaars, toeleveranciers, studiebureaus en startups die de sector willen digitaliseren dichter bij elkaar om op een respectvolle en open manier te streven naar vernieuwing en innovatie.

Waarom een Bouw- en Vastgoedcommunity?

Geen sector is zo versnipperd als de bouw- en vastgoedwereld. Heel wat (sector)organisaties verdedigen de belangen van een stuk van deze complexe keten. Ook netwerkevenementen zijn meestal gereserveerd voor een stukje van de markt, terwijl alle spelers elkaar nodig hebben. Vandaar dat Voka als sectoroverschrijdende organisatie alle bouw- en vastgoedbedrijven samen wil brengen in één community.

 

Voor wie is deze community?

De bouw- en vastgoedcommunity staat open voor alle spelers in de keten van bouw- en vastgoed: architect, aannemer, onderaannemer, studiebureau, vastgoedmakelaar, projectontwikkelaar, maar evengoed investeerder of start-up die de sector naar een hoger digitaal niveau wil tillen.

Belangrijk: van elk bedrijf kunnen zich maximaal 2 personen inschrijven.

 

Wat is het ultieme doel?

 • Netwerken met elkaar 
 • Leren van en met elkaar
 • Gemeenschappelijke belangen verdedigen

Dat zijn ook de drie basisactiviteiten van Voka

 

Samenstelling van de community

Er zijn in totaal 100 plaatsen beschikbaar, met onderstaande verdeelsleutel. Zo komen we tot een gevarieerde community. 

 • 20 ontwikkelaars
 • 10 architecten
 • 20 aannemers
 • 10 studiebureaus
 • 10 makelaars
 • 10 startups
 • 20 toeleveranciers

Maximaal 2 deelnemers van hetzelfde bedrijf.

programma

 

Terugblik kick-off op 27/9/2021 bij Renson Outdoor 

De gloednieuwe Renson Outdoor vestiging krijgt stilaan vorm langs de E17 in Kruisem. De site komt er in de Polydore Rensonstraat, een eerbetoon aan de ondernemer die meer dan 110 jaar geleden aan de wieg stond van het familiebedrijf dat Renson nog steeds is.

"We doen onze naam als innovatief bedrijf alle eer aan door met deze nieuwe site volledig te focussen op de sterk groeiende markt van ‘outdoor living’. Buitenleven is aan een flinke opmars bezig. Mensen willen ‘terug naar de natuur’, maar dan wel in alle comfort om het hele jaar door en bij alle weersomstandigheden buiten te kunnen leven, sporten, eten, enz. Kortom: zich ontspannen.” aldus Paul Renson (CEO Renson). 

We brachten er 120 ondernemers, actief in de brede keten van bouw- en vastgoed samen voor een fijne mix tussen een plenair gedeelte, een interactieve rondleiding en netwerkgedeelte.
Bekijk de slides van Voka, Renson en Binst Architects hier.

foto

 

 

 

 

Contactpersonen

Sophia De Bruyne

Jong Ondernemen - Ledenrelaties

Mieke De Vlieger

Ledenrelaties - Haven

Wanneer

Prijs

€500,00

Exclusief voor Voka leden

Nog geen lid? Neem even contact met ons op.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

We hebben al vijf jaar een heel goede ervaring met onze Health Community, waarin spelers zitten van preventie tot en met (acute) zorg, maar ook techbedrijven. Die community slaagt erin vernieuwende ideeën naar voren te brengen.

Domestic Services
Banque de Luxembourg
Deloitte
ING
Logo Mensura
Proximus
SD Worx
BovaEnviro+
G4S
Soundfield
Jobat