Skip to main content

Coach je medewerkers in 5 minuten

Geen tijd om te coachen? Ontdek hoe ver je al komt als je slechts 5 minuten hebt

De meeste professionals zijn ondertussen gelukkig overtuigd van het nut van coaching. Toch krijgen we van onze klanten regelmatig de opmerking dat er te weinig tijd voor is.
Heb je het idee dat coaching veel tijd vraagt? Dat je er door de hectiek van het werk vaak niet aan toe komt? Wij hebben ervaren dat je op een paar minuten tijd al heel wat kan bereiken. Je medewerkers voelen zich begrepen en gehoord, en zullen zich verder kunnen ontwikkelen. Dat is meteen ook goed nieuws voor het bedrijf zelf. In deze sessie leren we je graag hoe je op korte tijd je medewerkers of collega’s al op weg helpt.

Na deze workshop

  • Is de drempel om te coachen verlaagd
  • Heb je inzicht in een praktische gespreksstructuur die je kan gebruiken tijdens gesprekken
  • Krijg je sneller zicht op wat iemand nodig heeft  of remt om resultaten te behalen 

Voor wie

  • Deze workshop is geschikt voor wie op een snelle manier wil kennis maken met de kunst van het coachen
  • Voor leiders die een goede balans willen tussen resultaten halen en je medewerkers begeleiden in hun ontwikkeling
  • En voor iedereen die denkt dat coachen alleen maar mogelijk is als je veel tijd hebt

Jouw trainer
Internationaal leiderschapstrainer en executive coach Anja Moortgat werkt sinds 2004 in België en Nederland. Als geen ander capteert ze in één oogopslag de essentie, leest ze tussen de lijnen door en hoort ze wat er écht gezegd wordt. Haar klanten zijn zowel grote bedrijven als KBC, BMW en Agilitas als KMO’s zoals Afas en Horeca Vorming Vlaanderen. Anja vergelijkt zichzelf graag met een taxi: ik pik je op waar je bent, en ik zet je weer af waar je wil zijn. Als coach en trainer is ze gecertificeerd in onder meer Master coach, Trauma therapy, NLP, Insights Discovery, Brain Compass, Heartmath, Verbindende Communicatie, Voice Dialogue  en Harvard Onderhandelen. Ze volgde een postgraduaatopleiding familie- en systeemopstellingen aan de KU Leuven en is gastdocent bij Arcturus in België en Bold Coach Academy in Nederland. 

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Mechelen - Kempen (Locatie Mechelen)
Onze-Lieve-Vrouwestraat 85
2800 Mechelen

Wanneer

Prijs

Leden:
€360 Excl. BTW

VROEGBOEKKORTING: T.e.m. 3/9 betaal je als Voka-lid slechts € 324.

Niet-leden:
€540 Excl. BTW

Klik hier voor meer info over jouw ledenvoordelen

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

KMO-portefeuille
Bespaar tot 30% op jouw deelnameprijs. Het projectbedrag is €360/leden en €540/niet-leden. Indien je inschreef t.e.m. 3 september is het projectbedrag als lid van Voka € 324. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Ons registratienummer is DV.O104982. Je kan hiervoor 7 opleidingsuren ingeven.
Meer info: www.kmo-portefeuille.be

Annulatievoorwaarden:
Annulering van jouw inschrijving is, uitsluitend schriftelijk (per e-mail), mogelijk tot 10 werkdagen voor het begin van het seminarie. Vanaf  10 werkdagen blijft bij annulering het volledige inschrijvingsgeld verschuldigd. Jouw plaats mag echter altijd door een collega worden ingenomen.

Meer info
kameracademie.mk@voka.be
Tel 014/56.30.30

Plan je bezoek in ons Experience Center!
Van Dessel Insurance
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx