Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Netwerking

Clubconcert: Antwerp Symphony Orchestra goes latin (GRATIS)

Een avondje klassieke muziek, maar dan net iets anders. Het Antwerp Symphony Orchestra trekt op 22 februari de kaart van zwoele latinmuziek tijdens haar nieuwste Clubconcert.

De Clubconcerten brengen klassieke muziek toegankelijk naar je toe. In een kort programma, aan elkaar gepraat door een entertainende MC, maak je kennis met de grote klassiekers én de minder bekende parels.

Deze editie staat in het teken van Latijns-Amerikaanse ritmes en flair. Meester-improvisator Gabriela Montero geeft het beste van zichzelf aan de piano. Met improvisatie en eigen werk brengt ze de zwoele latinsfeer naar de Elisabethzaal. Wie van echte klassiekers houdt, herkent daarna de dansmuziek uit West Side Story. Tussendoor mag je comedy van de hoogste plank verwachten met gast-MC Michael Van Peel. En vergeet je dansschoenen niet, want een live salsaband maakt de afterparty compleet. 

Praktisch

Dit Clubconcert is exclusief voor leden.
Elke inschrijving telt voor slechts één persoon. Je kan inschrijven met maximaal 2 personen per bedrijf, of met je partner. 
 

Dit concert past in een samenwerking tussen onze Kamer en het Antwerp Symphony Orchestra. Hierdoor kunnen wij jou dit muzikaal avondje uit gratis aanbieden.

Contactpersoon

Eva Luyten

adviseur events & netwerkactiviteiten

Adres

Koningin Elisabethzaal
Koningin Astridplein 20/26
2018 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Gratis

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Inschrijven
Elke inschrijving telt voor slechts één persoon. Je kan inschrijven met maximum 2 personen per bedrijf of met je partner.

Annulatie
Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland biedt je dit event gratis aan. Indien je na eerdere aanmelding toch niet kan deelnemen, vragen wij je ons uiterlijk de dag voor de activiteit nog te verwittigen via mail naar pr.aw@voka.be. Verwittig je niet of laattijdig? Dan rekenen we een forfait aan van 75 euro (excl. btw) per persoon voor de gemaakte kosten en organisatie.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Banner belgian coast hotels
AW_Welt_6stappenplan