Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Close the deal!

Sluit vanaf nu je verkoopgesprekken af met een handtekening! Krijg talrijke tips & tricks waarmee je elke deal positief afrondt. Volg deze workshop op 18 september 2020 en ga voor het beste resultaat!

Eén ding is duidelijk: een toverformule om contracten af te sluiten bestaat niet. Wil je een deal positief afronden? Dan moet je het hele verkoopproces vlot laten verlopen én op het juiste moment de beslissing van de klant vragen.

Toch loopt het vaak mis. Je gaat te vroeg voor een 'ja' van de klant of je durft zijn 'final go' niet te vragen. In beide gevallen verkoop je niets. 

Tijdens deze workshop leer je op een interactieve manier de stappen van een verkoopproces. We blijven niet hangen in een saaie theoretische uiteenzetting, maar duiken in inspirerende voorbeelden uit de realiteit. 

Programma

Deze workshop van een halve dag is opgebouwd rond vier vragen:

  • Wat is de rol van een goede oven wanneer je een lekkere cake bakt?
  • Waarom gaan klanten plots aarzelen? Wat doe je als verkoper met koopsignalen? En wat met waarschuwingssignalen?
  • Is er een toverformule voor een laatste toezegging van de klant?
  • Welke methodes kun je inzetten om een 'ja' te krijgen?
Doelgroep

Onderhandel je als (tele)verkoper, accountmanager, salesmanager of verkoopleider met klanten om een verkoop af te sluiten? Dan is deze workshop exact wat je zoekt.

Docent

Jan Lux, Learning by Lux

Jan is een man van de praktijk en iemand die spreekt uit ervaring. Zijn trainingen zijn geen saaie theoretische uiteenzettingen, maar echte workshops waarin interactiviteit en voorbeelden uit de realiteit centraal staan.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uur

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Lena Clement

Coördinator Kameracademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 195,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 255,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.