Skip to main content
EO

Changemanagement (online)

Realiseer change met een hoofdletter C in jouw bedrijf! Schrijf je in voor onze onlineopleiding van 3 maart 2021 en ontdek alles over organisatieverandering en changemanagement!  

Mensen zijn gewoontedieren. Verandering kan dus weerstand opwekken. Zeker in een professionele context. Deze opleiding vergroot je awareness over wat verandering nu daadwerkelijk betekent voor de mensen in een organisatie, hoe het hen beïnvloedt, en hoe changemanagement hen kan helpen op persoonlijk én organisatorisch niveau. 

Je ontdekt de KPMG-visie op changemanagement, met al haar verschillende invalshoeken en perspectieven, en hoe je die kunt benaderen in termen van tools en methodes. Na deze opleiding weet je perfect waar en wanneer changemanagement nodig is.

Programma

In deze onlineopleiding krijg je het antwoord op de onderstaande vragen:    

  • Wat is organisatieverandering?
  • Wat is changemanagement?
  • Wat is KPMG’s visie op changemanagement?
Doelgroep

Deze opleiding is gericht op mensen die (rechtstreeks) betrokken zijn bij om het even welke vorm van verandering binnen hun organisatie. 


Je hoeft geen specifieke voorkennis te hebben om deel te nemen aan deze opleiding.

Docenten

Kwin Lemmens, KPMG Advisory   

Erwin is Manager People & Change bij KPMG Advisory. Hij werkt er voornamelijk als change management lead voor grote internationale projecten. Hij heeft specifieke ervaring met changemanagement rond de implementatie van softwaresystemen.
    
Jana Wouters, KPMG Advisory

Jana is Advisor People & Change bij KPMG Advisory. Ze heeft zich verdiept in de veranderingsbereidheid van medewerkers in een veranderende omgeving, en hoe die bereidheid gekwantificeerd kan worden aan de hand van een door haar ontwikkelde tool.

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

Aantal opleidingsuren: 2 uren

KMO-portefeuille   Mensura    Proximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Contactpersoon

Carolien Houbrechts

Adviseur eigenaars-ondernemers

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 135,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 165,00 excl. btw

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 7 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

VDAB
DigiChambers
ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Logo KPMG
Logo Hands
alk
Logo JAM
Ethias
Trixxo