Skip to main content
Map

CFO-netwerkevent

Tijdens dit netwerkevent maak je kennis met het CFO-netwerk en de Business Club - International Finance. Laat je inspireren door de top-CFO aan wie we het woord geven, en netwerk voluit met collega-CFO's en finance managers. 

In de Business Club - International Finance kom je terecht in een uniek netwerk van CFO's van Vlaamse bedrijven met een internationale dimensie. Binnen dit inspirerende netwerk van collega-CFO's kan je jouw strategieën aftoetsen, kennis delen en ervaringen uitwisselen. Tijdens de sessies komen diverse actuele, strategische en operationele thema's van financieel en administratief management aan bod, op een praktijkgerichte manier. 

Tijdens dit event maak je kennis met dit unieke netwerk.

Programma

CFO-event: donderdag 20 februari 2023, van 18.00 tot 21.30 uur 

  • Kennismaking met het CFO-netwerk en de Business Club - International Finance 
  • Keynote: Philippe Wallez, Head of ESG, Public Affairs & Senior Client Advisor bij ING België 
  • Netwerking

Business Club - International Finance: Kick-off - dinsdag 26 maart 2024, van 18.00 tot 21.30 uur  

Doelgroep

CFO’s en finance professionals met een gelijkaardige managementfunctie van Vlaamse internationaal actieve bedrijven die hun finance strategie verder willen uitbouwen, hun financiële afdeling willen professionaliseren en/of hun administratieve processen willen verbeteren. Ze hebben nood hebben aan een klankbord en netwerk waar ze complexe cases kunnen voorleggen, waar ze zich kunnen laten inspireren door collega's en door experts geïnformeerd raken/blijven over nieuwigheden. 

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Adres

Agristo
Ridder de Ghellinckstraat 9
8710 Wielsbeke

Wanneer

Prijs

Deelname aan dit evenement is gratis. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag