Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
  • Netwerkevents
  • Cargobikes: praktijkervaringen van lokale ondernemer tot distributiebedrijven

Cargobikes: praktijkervaringen van lokale ondernemer tot distributiebedrijven

  • Online

Cargobikes – ook wel cargofietsen of transportfietsen – winnen steeds meer aan populariteit. Factoren als snelheid, veiligheid en comfort spelen daarbij een belangrijke rol. Cargobikes combineren de flexibiliteit van een fiets met de kracht van een kleine bestelwagen. Ze besparen je tijd, geld en filestress, en zijn dus een uitstekend alternatief voor bestelwagens. En wanneer bedrijven beslissen om hun ladingen te bundelen, levert dat nog eens bijkomende voordelen op.

Overweeg je een cargobike aan te schaffen voor de lokale bedeling van jouw producten of het aanbieden van jouw diensten? Bemoeilijken lage-emissiezones, circulatieplannen of files het cargotransport van je bedrijf? Of ben je gewoon benieuwd naar de mogelijkheden voor je onderneming? Dan is dit webinar vast iets voor jou! Luister naar de getuigenissen van bedrijven die cargofietsen inzetten voor ‘last mile’ leveringen in woonkernen en steden, en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Afsluitend is er een moment voorzien om vragen te stellen.

Sprekers

Luc D'hondtLuc D'Hondt
Transport Sustainability and Mobility Manager
Delhaize

 

Lieven De HertoghLieven De Hertogh
Cameraman & Projectmanager
VideoCrew 

 

Margot VandorpeMargot Vandorpe
Projectmanager
Urbike

Contactpersoon

Wim Pannecoucke

Adviseur Belangenbehartiging regio West-Brabant - Werkvennootschap, Deskundige Mobiliteit

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus