Skip to main content
Map

Canva

Bespaar tijd en geld door je eigen banners, e-books of social media-designs te creëren! Prik 26 april 2021 alvast in je agenda en leer de creatieve tips & tricks voor jouw content dankzij deze workshop over Canva. 

Deze opleiding laat je proeven van de online mogelijkheden met het onlineprogramma Canva.  
Met Canva kan je zelf de mooiste social media stories en posts maken. Maar het programma gaat veel verder: maak zelf een E-book zelf, creëer omslagfoto’s, ontwerp je business card... Of gewoonweg een vlotte presentatie. Je hoeft geen ingewikkelde ontwerpsoftware meer te gebruiken zoals Photoshop en InDesign. Bovendien bespaar je zo zware kosten bij marketingbureaus en doe je het nu gewoon (deels) zelf.

Programma

Wat komt er tijdens de opleiding aan bod?

●    Hoe werkt Canv:  Kennismaking programma
●    Waarom Canva: Voorbeelden van wat er allemaal mogelijk is
●    Creatief brein aan het werk: Ga direct zelf aan de slag toegepast op je bedrijf
 

Doelgroep

Deze opleiding is voor de communicatie- of marketingverantwoordelijke binnen een bedrijf, of voor de bedrijfsleider van een kleine onderneming.
Voor deze opleiding is er weinig tot geen voorkennis vereist in designprogramma's.
 

Docent

Veroniek Jacobs van The Art of Growing heeft een passie om groei te faciliteren met haar team. Hierin staat inzicht, impact en transformatie centraal.

The Art of Growing helpt ondernemers en hun team groeien via coaching en training in binnen- en buitenland. Anderzijds stellen we strategische groei adviesplannen op om een bedrijf naar de volgende fase te begeleiden.  Hiervoor hebben we de 6 stappen tot succes ontwikkeld die we al meermaals hebben bewezen. 
 

 Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 3 uur

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskosten. De aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

KMO-portefeuilleMensuraProximus

Vind alle opleidingen via www.voka.be/limburg/kameracademie

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Limburg
Gouverneur Roppesingel 51
3500 Hasselt

Wanneer

Prijs

Voka-leden:
€ 290,00 excl. btw

Niet-leden:
€ 370,00 excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.