Skip to main content
Map

Businessclub USA

Als een van 's werelds grootste economieën en met een bevolking van meer dan 331 miljoen mensen, is de Verenigde Staten een markt die niet genegeerd kan worden. In een wereld die steeds meer globaliseert, is het voor Limburgse bedrijven dan ook van groot belang om de Verenigde Staten als handelspartner te zien. De Businessclub Verenigde Staten biedt een dynamisch klankbord voor zakendoen met deze Noord-Amerikaanse grootmacht. Wissel kennis, ervaring en waardevolle tips uit met gelijkgestemden tijdens inspirerende bedrijfsbezoeken bij toonaangevende bedrijven en experts in het vak.

Vergroot jouw horizon en ontdek de mogelijkheden van de Verenigde Staten

Ontdek onbegrensde mogelijkheden en kansen door handel te drijven met de Verenigde Staten - een land waar innovatie, diversiteit en groei samenkomen!

Handel drijven met en in de Verenigde Staten is aantrekkelijk vanwege de grote markt en de innovatieve technologische vooruitgang. Bovendien beschikt de VS over een geavanceerd financieel systeem met toegang tot kapitaalmarkten, wat bedrijven in staat stelt gemakkelijker financiering te verkrijgen, of het nu gaat om durfkapitaal, beursgangen of leningen.

Uiteraard zijn er ook uitdagingen, zoals regelgeving, concurrentie en complexiteit van de markt, maar voor veel bedrijven wegen de voordelen van toegang tot de Amerikaanse markt ruimschoots op tegen deze obstakels.

  • + Leren van & met elkaar
  • + Inspirerende bedrijfsbezoeken
  • + Kennisdeling

Wat bieden wij jou?

  • Een sterk netwerk met gelijkgestemden 
  • Kennis en ervaringsuitwisseling bij vooruitstrevende bedrijven in het vak 
  • Leggen van waardevolle contacten
  • Next-level inzichten over de Verenigde Staten
  • Interessante inzichten waarmee jij nadien aan de slag kan binnen jouw onderneming

Meer informatie? Klik hier.

Praktische informatie

Doelgroep

Zaakvoerders, salesmanagers, exportmanagers, development managers van bedrijven die zakendoen in en met de Verenigde Staten, zowel voor importerende als exporterende bedrijven. Om een open uitwisseling te waarborgen, is de deelname van concurrerende bedrijven in deze groep niet toegestaan.

Programma

Startdatum: 11/03/2024 van 17u30 tot 20u30.

Het aanvullende programma wordt spoedig bekendgemaakt.

Lidmaatschap

Lidmaatschap van deze business club staat op de naam van het bedrijf, niet op een persoon. Indien je niet naar een sessie kan komen of iemand anders binnen de organisatie beter geschikt is voor een bepaald thema, staat het dus vrij iemand anders af te vaardigen.

Contactpersoon

Astrid Van Hirtum

Adviseur internationalisatie

Wanneer

Prijs

€ 550,00 excl. btw

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

LI - RECORE