Skip to main content
Map

Businessclub Midden-Oosten

Als een van 's werelds belangrijkste economische regio's en met een bevolking die zich uitstrekt over diverse landen, is het Midden-Oosten een markt die niet over het hoofd kan worden gezien. In een wereld die voortdurend globaliseert, is het van cruciaal belang voor Limburgse bedrijven om het Midden-Oosten te beschouwen als een strategische handelspartner. De Businessclub Midden-Oosten biedt een dynamisch platform voor zakelijke interactie in deze invloedrijke regio. Deel kennis, ervaring en waardevolle inzichten met gelijkgestemde professionals tijdens inspirerende bedrijfsbezoeken aan toonaangevende bedrijven en experts in het vakgebied.

Het Midden-Oosten biedt talloze kansen voor bedrijven over de hele wereld

De Business Club Midden-Oosten biedt een dynamisch platform voor ondernemers en bedrijven die kansen in deze diverse regio zoeken. Of je nu een gevestigd bedrijf bent dat nieuwe markten wil verkennen of een start-up die wereldwijd wil groeien, hier kun je kennis, ervaring en inzichten delen.

Zakendoen in het Midden-Oosten biedt voordelen door de strategische locatie, technologische ontwikkelingen, opkomende markten en overvloedige energiebronnen. Het is echter essentieel voor ondernemers om zich goed voor te bereiden, de lokale markt te begrijpen en rekening te houden met juridische, culturele en zakelijke aspecten. Ontdek de mogelijkheden in het Midden-Oosten en vergroot je zakelijk succes in deze boeiende regio samen met andere vooruitstrevende bedrijven.

  • + Leren van & met elkaar
  • + Inspirerende bedrijfsbezoeken
  • + Kennisdeling

Wat bieden we jou?

  • Een sterk netwerk met gelijkgestemden 
  • Kennis en ervaringsuitwisseling bij vooruitstrevende bedrijven in het vak 
  • Leggen van waardevolle contacten
  • Next-level inzichten in het Midden-Oosten
  • Interessante inzichten waarmee jij nadien aan de slag kan binnen jouw onderneming

Meer informatie? Klik hier.

Praktische informatie

Doelgroep

Zaakvoerders, salesmanagers, exportmanagers, development managers van bedrijven die zakendoen in en met het Midden-Oosten, zowel voor importerende als exporterende bedrijven. Om een open uitwisseling te waarborgen, is de deelname van concurrerende bedrijven in deze groep niet toegestaan.

Programma

Startdatum: 25/03/2024 van 17u30 tot 20u30.

Het aanvullende programma wordt spoedig bekendgemaakt.

Lidmaatschap

Lidmaatschap van deze business club staat op de naam van het bedrijf, niet op een persoon. Indien je niet naar een sessie kan komen of iemand anders binnen de organisatie beter geschikt is voor een bepaald thema, staat het dus vrij iemand anders af te vaardigen.

Contactpersoon

Siebren Lathouwers

Adviseur internationalisatie

Wanneer

Prijs

€ 550,00 excl. btw

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

LI - RECORE