Skip to main content
Map
Voka Business Club

BusinessClub Internationaal Ondernemen

Internationaal Ondernemen

Wil je internationaal groeien? Of wil je weten hoe andere bedrijven het aanpakken? Bij de BusinessClub Internationaal Ondernemen deel je kennis en ervaring met gelijkgestemden. 

Ben je recent gestart met internationalisatie en heb je de ambitie om internationaal te groeien? Dan vind je bij de BusinessClub Internationaal Ondernemen een klankbord waarop je kan rekenen.

  • Zowel dienstverlenende bedrijven als goederen exporterende bedrijven 
  • Zaakvoerder, salesmanager, commercieel directeur, …

De BusinessClub bestaat uit 10 sessies. 

Je krijgt begeleiding door een ervaren expert. Daarnaast kom je vaker samen met een vast vertrouwensgroep van 10-15 gelijkgestemden. Met hen kan je netwerken, kennis delen, ervaringen uitwisselen of ze kunnen dienen als een klankbord. Met als doel: groeien als ondernemer en onderneming. 

Het programma van dit traject wordt afgestemd op de noden en verwachtingen van de groep en welke actiepunten jij als ondernemer naar voren schuift. 


Alle topics worden ingeleid door een expert ter zake en worden waar mogelijk geïllustreerd met een inspirerende praktijkcase uit het bedrijfsleven. De sessies zijn ook sterk doorweven met open kennis- en ervaringsuitwisseling in een vertrouwelijk kader en geven je de kans om jouw professioneel netwerk te verbreden.

Thema's worden door de groep bepaald.
Voorbeelden:

  • Exportstrategie
  • HR-beleid over de grenzen
  • Intercultureel zaken doen
  • Prijszetting 
  • Juridische aspecten
  • ...

 

Het aantal deelnemers is beperkt tot max. 15 personen.

Belangrijk! Om de open uitwisseling van kennis en ervaringen niet te beïnvloeden, kunnen concurrerende bedrijven niet tegelijk deel uitmaken van eenzelfde groep. Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland behoudt zich daarom het recht om de inschrijving van kandidaten niet te weerhouden.

Contactpersoon

Fatim Ramadane

adviseur internationale netwerken

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

De deelnameprijs bedraagt €1000 excl.btw per deelnemer.

Deze prijs is mogelijk dankzij de financiële steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan