Skip to main content
Map

Business Club - Strategic Sourcing

Tijdens deze Business Club Strategic Sourcing kom je samen met andere CPO's, sourcing en purchase managers en aankoopverantwoordelijken van bedrijven die al (eerste) stappen gezet hebben op de internationale markt en die hun internationale strategie willen optimaliseren. Dankzij de combinatie van relevante thema's die tijdens de sessies aan bod komen én de ervaringsuitwisseling met je nieuwe netwerk, krijg jij nieuwe inzichten en verrijk je jouw kennis.

Aan de hand van thema’s die de deelnemende bedrijven bepalen op de kick-off, worden er sprekers uitgenodigd en inspirerende cases gebracht. Er is steeds ruimte voor kennis- en ervaringsuitwisseling tijdens de sessie of tijdens het informele netwerkmoment. 

Programma

Tijdens de kick-off op maandag 17 april 2023 leren de deelnemende bedrijven elkaar kennen op een informele manier. Onder begeleiding van de ervaren mentoren wordt een programma op maat samengesteld.

Tijdens de 6 inhoudelijke sessies wordt telkens een ander thema onder de loep genomen. Elk thema zal jou helpen om nieuwe inzichten te verwerven en steeds verder te groeien.

Een greep uit de thema’s:

  • Automatisering en digitalisering
  • Just-in-time-toelevering
  • Moderne onderhandelingstechnieken voor inkopers
  • Duurzaam inkopen
  • Bepalen van een inkoopstrategie
  • ...

Doelgroep

CPO's, sourcing en purchase managers en aankoopverantwoordelijken van West-Vlaamse bedrijven die al (eerste) stappen gezet hebben op de internationale markt. Wil je jouw internationale aankoopstrategie optimaliseren? Dan is deze Business Club iets voor jou!

Belangrijk! Concurrenten worden niet in dezelfde groep toegelaten om te vermijden dat de open kennis- en ervaringsuitwisseling beïnvloed wordt. Voka West-Vlaanderen behoudt zich dan ook het recht om kandidaten te informeren mocht er geen mogelijkheid zijn om in te schrijven. 

Voor meer info kan je contact opnemen met Charlotte Dekimpe.

AIO

Contactpersoon

Charlotte Dekimpe

Member Services/Internationaal ondernemen

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1.200 euro
  • Niet-leden: 1.200 euro

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk (per e-mail of aangetekende brief). Bij annulatie tot 30 werkdagen voor opstart van de respectievelijke groep, wordt een administratieve kost aangerekend van 125 euro. Bij annulatie minder dan 30 werkdagen voor opstart van de respectievelijke groep, blijft het volledige inschrijvingsbedrag van het traject verschuldigd.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag