Skip to main content
Map

Business Club Legal 2023

De Business Club Legal is een uniek, praktijkgericht platform voor legal counsels. Tijdens de zesde jaargang van deze Business Club zetten we in op een mix van praktijkervaringen, testimonials, coachingsessies en een communicatiebuilding event. Met deze aanpak kom je als legal counsel in contact met je collega’s uit andere bedrijven, die dezelfde uitdagingen kennen en met wie je best practices kan delen.

De kickoff van het traject is gepland op donderdag 28 september 2023. Het traject is opgedeeld in 6 sessies waarin telkens 1 topic centraal staat. Het volledige programma wordt enkele weken voor de opstart gepubliceerd.

Doelgroep

Deze Business Club is geschikt voor legal counsels van internationaal actieve bedrijven. Om de groepsinteractie werkbaar te houden kunnen maximaal 15 bedrijven deelnemen.

Praktische info

Er zijn 6 sessies, startend vanaf 28 september 2023. Er wordt telkens een verzorgde ontvangst en catering voorzien. De sessies vinden plaats op verschillende locaties in West- en Oost-Vlaanderen. Enkele weken voor de start van elke sessie sturen wij een uitnodiging met het specifieke programma en de locatie. Wij vragen dan telkens om jouw aan- of afwezigheid te bevestigen. Indien je er zelf niet bij kunt zijn, mag je altijd een collega afvaardigen.

De Business Club Legal wordt mede gemodereerd door Matthias Vierstraete, Director bij Deloitte Legal.

Logo Deloitte

Contactpersoon

Leonid Guz

Kennis & advies/Internationaal ondernemen

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1.525 euro
  • Niet-leden: 2.285 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker i.k.v. de kmo-portefeuille. Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid als je bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Je aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.

kmo-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

 

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag