Skip to main content

Business Club - Legal

De Business Club Legal is een uniek, praktijkgericht platform dat zich specifiek richt op legal counsels. Tijdens deze zesde jaargang wordt ingezet op een mix van praktijkuitwisselingen, testimonials en coachingsessies en een community building event. Met deze aanpak willen we jou als legal counsel in contact brengen met jouw collega's uit andere bedrijven die dezelfde uitdagingen kennen en hun best practices kunnen delen.

De kick-off van het traject is gepland op donderdag 22 september 2022. Het traject is opgedeeld in zes sessies waarin telkens 1 topics centraal staat. Het volledige programma wordt enkele weken voor het opstart gepubliceerd.

Doelgroep

Deze Business Club is geschikt voor legal counsels van internationaal actieve bedrijven. Om de groepsinteractie werkbaar te houden, kunnen maximaal 15 bedrijven deelnemen.

Praktische info

Er zijn zes sessies, startend vanaf 22 september 2022.
Er wordt telkens een verzorgde ontvangst en catering voorzien. De sessies vinden plaats op verschillende locaties in West- en Oost-Vlaanderen.
Enkele weken voor de start van elke sessie sturen wij jou een uitnodiging met het specifieke programma en de locatie. Wij vragen je dan telkens jouw aan- of afwezigheid te bevestigen. Indien je er zelf niet bij kunt zijn, mag je altijd een collega afvaardigen.

De Business Club Legal wordt mede gemodereerd door:

  • Emmanuel Leroux, Senior Director bij Deloitte Legal
  • Yves T'Jampens, Group Legal Counsel bij Stow Group

 Voor meer info kan je terecht bij Leonid Guz.

Deloitte

Contactpersoon

Leonid Guz

Kennis & advies/Internationaal ondernemen

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1400 euro
  • Niet-leden: 2100 euro

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille (www.kmo-portefeuille.be). Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits uw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Uw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.

KMO-portefeuille

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag