Skip to main content
Map

Business Club International Food & Beverages

Internationaal zakendoen heeft voor de voedingsindustrie heel specifieke uitdagingen. Daar weet je als bedrijf actief in de food & beverage-sector natuurlijk alles over. Benieuwd hoe collega-ondernemers het aanpakken? Ontdek het in deze sectorspecifieke Business Club. 

Wisselende wetgeving en voorschriften, culturele smaakverschillen en complexe logistieke uitdagingen… Elk bedrijf in het voedings-ecosysteem weet welke uitdagingen internationalisering met zich meebrengt.

De Business Club Food & Beverages brengt deze community samen in een straf lerend netwerk. Specifiek voor jouw sector, met de inzichten van elk stuk van de complexe keten. Zo bouw je aan een leerrijk netwerk én doe je waardevolle kennis op van collega-deelnemers. Het programma geef je zelf vorm op basis van je noden. De gekozen topics worden begeleid door experts ter zake. Zo is deze Business Club de ideale mix voor sterker internationaal zakendoen. 

Kom mee bijleren van – en netwerken met - andere professionals uit de voedingssector en til jouw internationale strategie naar nieuwe hoogten. 

Programma

  • 18 april | Kick-off: kennismaking en themabepaling
  • 7 inhoudelijke sessies: thema’s en data te bepalen met de groep

De inhoud van de topics wordt afgestemd op de noden van de groep. Alle topics worden ingeleid door een expert ter zake en worden waar mogelijk geïllustreerd met een inspirerende praktijkcase uit het bedrijfsleven. De sessies zijn ook sterk doorweven met open kennis- en ervaringsuitwisseling in een vertrouwelijk kader en geven je de kans om jouw professioneel netwerk te verbreden. 

Voor wie?

Zaakvoerders, aankoop- of financieel managers van ondernemingen in de voedingssector die internationaal actief zijn. 

Opgelet: Om de open uitwisseling van kennis en ervaringen te waarborgen, kunnen concurrerende bedrijven niet tegelijk deel uitmaken van eenzelfde groep. Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland behoudt zich daarom het recht om de inschrijving van kandidaten niet te weerhouden.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.
 

Contactpersoon

Sofie Engelen

Coördinator internationale dienstverlening

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Lid: €1250 (excl. 21% btw)
Niet-lid: €1650 (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 11 april 2024. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op Kmo-portefeuille | VLAIO. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 18 april 2024
Projectbedrag: €1250 voor leden, €1650 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 24

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan