Skip to main content
Map

Business Club - International Finance

In deze Business Club - International Finance kom je terecht in een uniek netwerk van CFO's van Vlaamse bedrijven met een internationale dimensie. Binnen dit inspirerende netwerk van collega-CFO's kan je jouw strategieën aftoetsen, kennis delen en ervaringen uitwisselen. Tijdens de sessies komen diverse actuele, strategische en operationele thema's van financieel en administratief management aan bod, op een praktijkgerichte manier. 

Programma

Proefsessie CFO-event: donderdag 15 februari 2023, van 18.00 tot 21.00 uur 

 • Kennismaking met het CFO-netwerk en de Business Club - International Finance
 • Keynote: Philippe Gijsels, Chief Strategy Officer bij BNP Paribas Fortis
 • Netwerking

Business Club - International Finance: Kick-off - dinsdag 21 maart 2023, van 18.00 tot 21.00 uur

We nemen uitgebreid de tijd om verder kennis te maken, elkaars uitdagingen te bespreken en thema’s voor de komende sessies vast te leggen.

De thema's van de sessies worden ingepland op basis van de uitdagingen van en overleg met de deelnemers.
Een greep uit de thema's:

 • tax update
 • transfer pricing
 • M&A
 • cash flow management
 • rapportering
 • consolidatie
 • digitalisering van finance
 • blockchain
 • inspirerend leiderschap voor de CFO
 • budgettering in moeilijke tijden

De bedoeling is om zoveel mogelijk ervaringen en kennis met elkaar te delen. Dit faciliteren we met heel interactieve sessies en praktijkgetuigenissen. Afhankelijk van het thema nodigen we een externe expert uit om info met ons te delen.

Doelgroep

CFO’s en finance professionals met een gelijkaardige managementfunctie van Vlaamse internationaal actieve bedrijven die hun finance strategie verder willen uitbouwen, hun financiële afdeling willen professionaliseren en/of hun administratieve processen willen verbeteren. Ze hebben nood hebben aan een klankbord en netwerk waar ze complexe cases kunnen voorleggen, waar ze zich kunnen laten inspireren door collega's en door experts geïnformeerd raken/blijven over nieuwigheden. 

Getuigenis

Stefaan Vancoillie, CFM van CNH Industrial: "Het grote voordeel is dat er een grote variëteit aan onderwerpen aan bod komt, aangebracht door echte specialisten, maar telkens ook met ruimte voor discussie en interactie tussen de Finance collega’s van verschillende bedrijven. Ook de ervaringsuitwisseling tijdens de pauzes, de dinermomenten en de interessante bedrijfsbezoeken laten je als CFO toe een kijk te krijgen op andere benaderingen buiten de vertrouwde omgeving, én helpen de processen binnen het eigen bedrijf in vraag te stellen en te verbeteren. Een echte aanrader!"

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Wanneer

Prijs

 • Voka-leden: 1.525 euro (excl. btw)
 • Niet-leden: 2.285 euro (excl.btw)

Voka is erkend opleidingsverstrekker in het kader van de kmo-portefeuille. Dit betekent dat deze opleiding voor 20% of 30% gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid, mits jouw bedrijf aan de voorwaarden voldoet. Je aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 kalenderdagen na de eerste sessie. Registratienummer: DV.O104126.
Aantal opleidingsuren: 21

KMO-portefeuille

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk (per e-mail of aangetekende brief). Bij annulatie tot 30 werkdagen voor opstart van de respectievelijke groep, wordt een administratieve kost aangerekend van 125 euro. Bij annulatie minder dan 30 werkdagen voor opstart van de respectievelijke groep, blijft het volledige inschrijvingsbedrag van het traject verschuldigd.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag