Skip to main content
Map

Business Club International Finance 2021

Netwerk & best practices met CFO’s van Vlaamse ondernemingen met internationale focus.

Bent u als CFO op zoek naar een netwerk? Heeft u nood aan een klankbord? Wilt u graag uw strategieën aftoetsen bij collega-CFO’s? Bent u graag up-to-date inzake regelgeving, fiscaliteit, geopolitiek, globalisering, digitalisering,...?

Voka ondersteunt u graag in uw uitdagingen en biedt u een uniek en inspirerend netwerk van CFO’s van Vlaamse bedrijven met een internationale dimensie. In dit lerend netwerk worden verschillende actuele, strategische en operationele thema’s van financieel en administratief management onder de loep genomen. Niet te veel theorie, maar heel veel praktijk.

Programma

Online opwarmer - dinsdag 23 februari 2021 - van 18.00 tot 20.00 u.

  • Sustainable Finance - met Catherine Vandenborre, CFO van Elia, CFO of the year 2019
  • Kennismaking met het CFO netwerk en de Business Club International Finance
  • Netwerking

Kennismaking & uitdagingen van de CFO - donderdag 18 maart 2021 – van 18.00 tot 21.00 u.

  • We maken uitgebreid tijd om verder kennis te maken, elkaars uitdagingen te leren kennen en thema’s voor de komende sessies vast te leggen.

Volgende sessies

  • Sessie 2: maandag 26 april 2021
  • Sessie 3: woensdag 19 mei 2021
  • Sessie 4: dinsdag 15 juni 2021
  • Sessies in het najaar: data n.t.b

Telkens van 18.00 tot 21.00 uur.

Thema’s & topics

De topics van de sessies worden ingepland op basis van de uitdagingen van en overleg met de deelnemers.
Voorbeelden: tax update, transfer pricing, M&A, cash flow management, rapportering, consolidatie, digitalisering van finance, blockchain, inspirerend leiderschap voor de CFO,...

Format

De bedoeling is om zoveel mogelijk ervaringen en kennis met elkaar te delen. Dit faciliteren we met heel interactieve sessies en praktijkgetuigenissen. Afhankelijk van het thema nodigen we een externe expert uit om info met ons te delen.

Locatie

De deelnemers kunnen ervoor kiezen één van de sessies op hun bedrijfslocatie (in Oost- of West-Vlaanderen) te laten doorgaan. Een sessie op bedrijfslocatie wordt steeds als zeer aangenaam ervaren, en de deelnemers leren het bedrijf daardoor beter kennen. Daarnaast kunnen sessies ook doorgaan bij Voka te Kortrijk en te Gent.

Doelgroep

CFO’s en finance professionals met een gelijkaardige managementfunctie van internationaal actieve bedrijven die hun finance strategie verder willen uitbouwen, hun financiële afdeling willen professionaliseren, hun administratieve processen willen verbeteren. Zij hebben nood hebben aan een klankbord en netwerk waar ze hun complexe cases kunnen voorleggen, collega’s die hen inspireren en experts die hen informeren over nieuwigheden. Het bedrijf is Vlaams en internationaal actief.

Getuigenis

Stefaan Vancoillie, CFM van CNH Industrial: "In de 2 jaar waarin ik nu Business Club International Finance volg, is er een grote variëteit aan onderwerpen aan bod gekomen, aangebracht door echte specialisten, maar telkens ook met ruimte voor discussie en interactie tussen de Finance collega’s van verschillende bedrijven. Ook de ervaringsuitwisseling tijdens de pauzes, de dinermomenten en de interessante bedrijfsbezoeken laten u als CFO toe een kijk te krijgen op andere benaderingen buiten de vertrouwde omgeving en helpen de processen binnen het eigen bedrijf in vraag te stellen en te verbeteren. Een echte aanrader!"

Partners

Deloitte

Contactpersoon

Johan Van Gool

Member services/projectbegeleider finance

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1200 euro (excl. btw)
  • Niet-leden: 1800 euro (excl. btw)

Maak gebruik van de kmo-portefeuille!

KMO-portefeuille

Registratienummer: DV.O104126. 
Aantal opleidingsuren: 21

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk (per e-mail of aangetekende brief). Bij annulatie tot 30 werkdagen voor opstart van de respectievelijke groep, wordt een administratieve kost aangerekend van 125 euro. Bij annulatie minder dan 30 werkdagen voor opstart van de respectievelijke groep, blijft het volledige inschrijvingsbedrag van het traject verschuldigd.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag