Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Business Club Internationaal Ondernemen

Van Antwerpen-Waasland naar het buitenland? Wie internationale ambities heeft en graag bijleert van collega-ondernemers, vindt een klankbord in deze Business Club Internationaal Ondernemen. 

De Business Club internationaal Ondernemen is er voor ondernemers die nog niet klaar zijn met internationaal groeien. Die ambitie deel je met collega-ondernemers. We brengen jullie samen in de Business Club gedurende een volledig jaar, om van elkaar te leren en inspiratie op te doen van ervaren experten. 

Programma

  • 5 juni 2024 | Kick-off: Kennismaking en themabepaling
  • 7 inhoudelijke sessies van 3 uur: Data en thema’s te bepalen

Alle topics worden ingeleid door een expert ter zake en worden waar mogelijk geïllustreerd met een inspirerende praktijkcase uit het bedrijfsleven. De sessies zijn ook sterk doorweven met open kennis- en ervaringsuitwisseling in een vertrouwelijk kader en geven je de kans om je professioneel netwerk te verbreden.

Voorbeelden van thema’s die aan bod kunnen komen: 

  • Exportstrategie
  • HR-beleid over de grenzen
  • Intercultureel zaken doen
  • Internationale prijszetting 
  • Juridische aspecten van internationalisering
  • …. 

Voor wie?

  • Zowel dienstverleners als bedrijven die goederen exporteren, die al internationaal actief zijn en verder willen groeien;
  • In eerste instantie zaakvoerders, maar ook international sales managers en commercieel directeurs zijn welkom.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 15 personen. 

Om de open uitwisseling van kennis en ervaringen te waarborgen, kunnen concurrerende bedrijven niet tegelijk deel uitmaken van eenzelfde groep. Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland behoudt zich daarom het recht om de inschrijving van kandidaten niet te weerhouden.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.
 

Contactpersoon

Laurence Menten

Coördinator Internationale Dienstverlening

Adres

Kantoor Sint-Niklaas
Kleine Laan 28
9100 Sint-Niklaas

Wanneer

Prijs

Lid: €1250 (excl. 21% BTW)
Niet-Lid: €1650 (excl. 21% BTW)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 22 mei 2024. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
 

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.