Skip to main content
Business Club Innovation 2020

Business Club Innovation 2020

Innovatie is de groeimotor en de onderscheidende factor van uw bedrijf. Innoveren betekent nieuwe materialen verkennen, nieuwe producten ontwikkelen, nieuwe businessmodellen invoeren, maar ook bouwen aan een innovatienetwerk. Zo’n inspirerend netwerk van contacten kan de Business Club Innovation u bieden.

In deze Business Club Innovatie wordt inzicht gegeven in de aanpak van H2020-projecten door toonaangevende innovatieve bedrijven. Horizon 2020 is het grootste programma voor onderzoek en innovatie ooit van de EU, waarbij baanbrekende technologieën die nodig zijn voor innovatie in alle sectoren ondersteund worden.

Het programma volgt binnenkort.

Doelgroep

Bedrijfsleiders, R&D-verantwoordelijken, innovatiemanagers, productontwikkelaars.

Praktisch

Acht sessies, voorzien van een hapje en een drankje, startend op 23 juni 2020 + een collectieve sessie met deelnemers van de andere Business Clubs en de verschillende Voka trajecten op 27 augustus 2020.

Enkele weken voor de start van elke sessie sturen wij u een uitnodiging met het specifieke programma. Wij vragen u dan telkens uw aan- of afwezigheid te bevestigen. Indien u er zelf niet bij kunt zijn, mag u altijd een collega afvaardigen.

Contactpersoon

Voor meer info kunt u contact opnemen met Soraya Vancauwenberghe via soraya.vancauwenberghe@voka.be of 056 23 50 66.

Contactpersoon

Soraya Van Cauwenberghe

Kennis & advies/Innovatie - Innovatie & digitalisering

Adres

Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen
President Kennedylaan 9A
8500 Kortrijk

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden: 1200 euro
  • Niet-leden: 1800 euro

AIO

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatievoorwaarden:
Annuleren kan enkel schriftelijk (per e-mail of aangetekende brief). Bij annulatie tot 30 werkdagen voor opstart van de respectievelijke groep, wordt een administratieve kost aangerekend van 125 euro. Bij annulatie minder dan 30 werkdagen voor opstart van de respectievelijke groep, blijft het volledige inschrijvingsbedrag van het traject verschuldigd.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Hulp nodig?

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Vraag het @ Voka
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group