Overslaan en naar de inhoud gaan
Map

Business Club - Food Explore

De voedingssector is een belangrijke economische sector in West-Vlaanderen — een die bovendien continu in beweging is. In deze tweeledige Business Club kan je de krachten bundelen en ervaringen delen met je nieuwe netwerk van C-profielen van internationaal actieve voedingsbedrijven, binnen een informeel en vertrouwelijk kader.

Aan de hand van thema’s die de deelnemende bedrijven bepalen op de kick-off, worden er sprekers uitgenodigd en inspirerende cases gebracht. Er is steeds ruimte voor kennis- en ervaringsuitwisseling tijdens de sessie of tijdens het informele netwerkmoment. 

Programma

Tijdens de kick-off op woensdag 4 oktober 2023 leren de deelnemende bedrijven elkaar kennen op een informele manier. Onder begeleiding van de ervaren mentoren wordt een programma op maat samengesteld.

Tijdens de 6 inhoudelijke sessies wordt telkens een ander thema onder de loep genomen. Elk thema zal jou helpen om nieuwe inzichten te verwerven en steeds verder te groeien.

Een greep uit de thema’s:

 • Trends in food & beverage
 • Innovatie van producten
 • Marketing
 • Logistieke flow
 • Duurzaamheid
 • Voedselveiligheid 
 • Circulair ondernemen

Doelgroep

C-level-profielen van West-Vlaamse kmo’s in de voedingssector. Werk je in een kmo in de voedingssector en wil je nieuwe internationale markten verkennen? Dan ben je vast en zeker geïnteresseerd in best practices om jouw internationaliseringsstrategie verder vorm te geven. 

Belangrijk! Concurrenten worden niet in dezelfde groep toegelaten om te vermijden dat de open kennis- en ervaringsuitwisseling beïnvloed wordt. Voka West-Vlaanderen behoudt zich dan ook het recht om kandidaten te informeren mocht er geen mogelijkheid zijn om in te schrijven. 

Voor meer info kan je contact opnemen met Charlotte Dekimpe.

Om het traject nog beter te kunnen afstemmen op maat van de deelnemers, bestaan er twee versies van de Business Club Food:

Ben je niet zeker welke Business Club Food het beste bij jouw onderneming past? Contacteer dan Charlotte Dekimpe voor meer info.

Contactpersoon

Charlotte Dekimpe

Member Services/Internationaal ondernemen

Wanneer

Prijs

 • Voka-leden: 1.525 euro (excl. btw)
 • Niet-leden: 2.285 euro (excl. btw)

Voor dit traject kan je ook gebruikmaken van de kmo-portefeuille. Jouw aanvraag dient te gebeuren ten laatste binnen de 14 dagen na de start van de sessie via www.kmo-portefeuille.be

Benodigde informatie kmo-portefeuille

 • Het registratienummer van Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen: DV.O104126
 • Type dienstverlening: opleiding
 • Datum inschrijving: 4 oktober 2023
 • Projectbedrag: €1.525 voor leden, €2.285 voor niet-leden
 • Aantal opleidingsuren: 21 uren
 • Thema: Internationalisering

KMO-portefeuille

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk (per e-mail of aangetekende brief). Bij annulatie tot 30 werkdagen voor opstart van de respectievelijke groep, wordt een administratieve kost aangerekend van 125 euro. Bij annulatie minder dan 30 werkdagen voor opstart van de respectievelijke groep, blijft het volledige inschrijvingsbedrag van het traject verschuldigd.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.


Dit traject ondersteunt SDG's 2 & 8. De 17 Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties worden wereldwijd ingezet als doelstellingen voor duurzame ontwikkeling. Ze vormen ook de basis van het Voka Charter Duurzaam Ondernemen (VCDO).

SDG 2

 

SDG 8

 Meer info over het VCDO kan je hier terugvinden.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier jouw vraag