De voedingssector is een belangrijke economische sector in West-Vlaanderen — een die bovendien continu in beweging is. In deze tweeledige Business Club kan je de krachten bundelen en ervaringen delen met je nieuwe netwerk van C-profielen van internationaal actieve voedingsbedrijven, binnen een informeel en vertrouwelijk kader.
Aan de hand van thema’s die de deelnemende bedrijven bepalen op de kick-off, worden er sprekers uitgenodigd en inspirerende cases gebracht. Er is steeds ruimte voor kennis- en ervaringsuitwisseling tijdens de sessie of tijdens het informele netwerkmoment.
Programma
Tijdens de kick-off op donderdag 28 september 2023 leren de deelnemende bedrijven elkaar kennen op een informele manier. Onder begeleiding van de ervaren mentoren wordt een programma op maat samengesteld.
Tijdens de 6 inhoudelijke sessies wordt telkens een ander thema onder de loep genomen. Elk thema zal jou helpen om nieuwe inzichten te verwerven en steeds verder te groeien.
Een greep uit de thema’s:
- Trends in food & beverage
- Innovatie van producten
- Marketing
- Logistieke flow
- Duurzaamheid
- Voedselveiligheid
- Circulair ondernemen
- …
Doelgroep
C-level-profielen van West-Vlaamse kmo’s in de voedingssector. Werk je in een kmo in de voedingssector en wil je nieuwe internationale markten verkennen? Dan ben je vast en zeker geïnteresseerd in best practices om jouw internationaliseringsstrategie verder vorm te geven.
Belangrijk! Concurrenten worden niet in dezelfde groep toegelaten om te vermijden dat de open kennis- en ervaringsuitwisseling beïnvloed wordt. Voka West-Vlaanderen behoudt zich dan ook het recht om kandidaten te informeren mocht er geen mogelijkheid zijn om in te schrijven.
Voor meer info kan je contact opnemen met Charlotte Dekimpe.
Om het traject nog beter te kunnen afstemmen op maat van de deelnemers, bestaan er twee versies van de Business Club Food:
Ben je niet zeker welke Business Club Food het beste bij jouw onderneming past? Contacteer dan Charlotte Dekimpe voor meer info.