Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
 • Netwerkevents
 • Business club Energietransitie 2024: Ontdek de Toekomst van Energie

Business club Energietransitie 2024: Ontdek de Toekomst van Energie

In een wereld waar de noodzaak voor duurzame energieoplossingen steeds urgenter wordt, presenteert Voka KvK Limburg met trots een nieuwe editie van de Business Club Energietranstie. Deze opleiding is ontworpen om professionals, bedrijven en geïnteresseerden de kennis en vaardigheden te bieden die nodig zijn om actief bij te dragen aan de transitie naar een duurzamere energietoekomst.
 

Deze Business Club omvat een reeks van 10 interactieve sessies, geleid door experts uit de industrie, die diepgaande inzichten en praktische benaderingen bieden rond thema's als hernieuwbare energiebronnen, energie-efficiëntie, energieopslag beleidsvorming en technologische innovaties. 

Deelnemers zullen niet alleen leren over de huidige stand van zaken en toekomstige trends, maar ook over de economische, politieke en sociale impact van de energietransitie. Door een verscheidenheid aan topics zal er inspiratie worden opgedaan die cross-sector toepasbaar is. We gaan van start met de eerste sessie op 13/06, na de zomer hervatten we terug met een maandelijkse sessie waarvan de laatste in mei 2025 zal zijn.

 • + Kennis uitwisselen
 • + Actiepunten
 • + Boost jouw groei

In onze 10 sessies brengen we onder andere een bezoek aan de volgende bedrijven: 

-    Luminus: Energiemarkt en windenergie
-    Futech: Zonne-energie, laadpalen en batterijen
-    Group G&D – Ceyssens: Batterij van 8 MwH
-    Digitale transitie: Welke invloed heeft de integratie van digitale tools op bedrijfsvoering en duurzaamheid 
-    Energyville: Thermische energie (duurzame productie en opslag)
-    Defensie Belgie: Afgewerkte en toekomstige projecten (3 Track Policy, 400kWp zonnepanelen, warmtenet, waterstof,…) 
-    Aperam & Vlegel Technology: Energiemeting en monitoring, projecten in Energietransitie

De resterende sessies worden vorm gegeven op basis van de brainstorm die in de eerste sessie plaatsvindt. Op deze manier willen we met deze business club beantwoorden aan de effectieve vragen en topics die er spelen bij de deelnemende bedrijven. 
Nu al suggesties? Laat dit zeker weten bij contactopname!

Voor wie is deze opleiding?

Met de business club Energietransitie focussen we op het samenbrengen van energiemanagers, technisch verantwoordelijken, zaakvoerders, C-levels, energie-aankopers,... die nood hebben aan inspiratie en ervaringsuitwisseling over de verschillende sectoren heen. 

Waarom deelnemen?

•    Verrijk uw kennis met de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van energietransitie.
•    Netwerk met gelijkgestemde professionals en experts uit verschillende sectoren.
•    Duidelijke focus op specifieke topics binnen de energietransitie. 
 

Jouw persoonlijke coach

Dennis Edey, CFO bij Hasco Invest, is coach van de business club. Sinds 2005 is hij actief in de Raden van Bestuur van meerdere organisaties binnen de groep (bijv. Green & Durable Group, Encon, Comfort Energy, Zonnemarkt Group, H2WIN). Dennis werkt al jaren aan het vormgeven van de energietransitie binnen de Hasco groep

Stef Van Looveren, Managing Partner van Vlegel Technology, is ook coach van de business club. Hij ondersteunt bedrijven om slimmer met hun energiebeheer om te gaan via energiedashboarding en -monitoring.

KMO-portefeuille

KMO-portefeuille

Voor deze activiteit kan u kmo-portefeuille aanvragen (besparing tot 30%), indien u hiervoor in aanmerking komt en dit ten laatste 14 dagen na de eerste sessie via www.kmo-portefeuille.be. Indien je beroep doet op kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen. 

 • Registratienummer: DV.0105507

 • Type dienstverlening: Opleiding

 • Startdatum prestaties:13/06/2024

 • Bedrag overeenkomst/inschrijving: € 2100,00

 • Aantal opleidingsuren: 30uren

 • Thema: Duurzaamheid

 • Bedrijf inschrijving = bedrijf factuur =  bedrijf aanvraag KMO-portefeuille

  kmo-portefeuille | KLAV - Koninklijk Limburgs Apothekers Verbond

Met dank aan onze partners

partners

Contactpersoon

Wout Vandeweyer

Adviseur innovatie & duurzaam ondernemen

Wanneer

Prijs

€2100 (excl. btw) voor leden
€2800 (excl. btw) voor niet-leden

Voorwaarden

Annuleren kan enkel schriftelijk via mail tot en met 01/06/2024. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. Onze cluster behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren, indien ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort binnen een redelijke periode. 

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.