Skip to main content
Business Club Customer Service

Business Club Customer Service

Klanten hebben hoge verwachtingen: dat is een feit! Investeren in je klanten is dan ook één van de belangrijkste factoren voor het succes van een onderneming. Maar op welke manier spelen actuele trends een rol op de klantentevredenheid? Hoe kan je je klantenervaring optimaliseren ten gunste van je bedrijf? En hoe belangrijk zijn de verwachtingen van de klant? Het customer service departement binnen een bedrijf speelt een essentiële rol want klant is koning, right? Zo simpel is het niet. 

Daarom organiseren we samen met Möbius het kortlopende traject 'Business Club Customer Service'. Tijdens dit traject kan je je kennis en netwerk verder verbreden. 

Programma

Tijdens dit kortlopende traject, dat uit 4 sessies bestaat en gericht is op customer service managers, pakken we de uitdagingen aan waarmee de klantenservice binnen je onderneming momenteel geconfronteerd wordt. In alle sessies leer je van elkaar en van peers! Enkele thema’s die aan bod zullen komen zijn:

  • De rol van customer service in de algemene klantenervaring
  • Het optimaliseren van de kanaalstrategie
  • Trends en evoluties, en de impact ervan op customer service
  • Het bepalen van de juiste organisatiestructuur en teamopstelling
  • De invloed van EX (Employee Experience) op CX (Customer Experience)

Tijdens de sessies delen we kennis en expertise, in combinatie met praktijkgetuigenissen en cases uit de groep.

Leid je een klantenservice- of intern verkoopsteam? Dan is onze Business Club Customer Service vast iets voor jou! Zo sta je als bedrijf sterker in je schoenen naar de klanten toe. Interesse om deel te nemen? 

Schrijf je in

Partners

AIO

Contactpersoon

Katrien Deroey

Adviseur

Adres

Voka Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

Deelname (excl. btw):

  • Voka-leden: € 750
  • Niet-leden: € 1.350

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad