Skip to main content
Map
Voka Business Club

Business Club China

Internationaal Ondernemen

Tijdens deze Business Club China leer je alles over een goede zakenstrategie in het verre Oosten.

De Business Club China is er voor ondernemers en bedrijven die hun internationale business in deze regio kracht willen bijzetten, maar ook voor ondernemers die dagelijks zakendoen met China. 

Voor een stevige voet aan grond op Chinese bodem of voor een sterke relatie met China als importeur, is deze Business Club het ideale klankbord: een lerend netwerk met 8 sessies over vraagstukken die je samen met de andere deelnemers bepaalt. Met coach en China-expert Bart Horsten krijgt dit traject de nodige ondersteuning, aangevuld met sterke cases uit de groep of externe experten waar nodig. Onderling ervaringen uitwisselen staat natuurlijk centraal. Zo krijg je binnen de vertrouwde groep heel wat concrete tips en tricks mee, die je vooruithelpen in jouw zakenrelaties met China.

Programma

  • 27 september | Kick-off: kennismaking met de groep en themabepaling.

Verdere data worden met de groep vastgeprikt. Waar mogelijk koppelen we dit ook aan een bedrijfsbezoek bij de hostende deelnemer.

Doelgroep

Zaakvoerders, salesmanagers, export managers en development managers van bedrijven die zakendoen in en met China. De Business Club is zowel voor importerende als exporterende bedrijven.

Belangrijk! Om de open uitwisseling van kennis en ervaringen niet te beïnvloeden, kunnen concurrerende bedrijven niet tegelijk deel uitmaken van eenzelfde groep. Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland behoudt zich daarom het recht om de inschrijving van kandidaten niet te weerhouden.

Toegankelijkheid

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit traject toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak te mogelijkheden.

Contactpersoon

Sofie Engelen

Coördinator internationale dienstverlening

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

€1200 (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 20 september 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering