Skip to main content
Map
Voka Business Club

Business club China

Internationaal Ondernemen

Tijdens de businessclub China leert u hoe uw strategie nog beter af te stemmen op deze regio. 

Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland lanceert de Businessclub China voor ondernemers en bedrijven die hun internationale ambities in deze regio kracht willen bijzetten.


Aan de hand van thema’s die jij samen met andere deelnemers bepaalt, worden sprekers uitgenodigd en inspirerende cases gebracht. Ofwel tijdens de sessie, ofwel tijdens het netwerkmoment achteraf is er telkens ruimte om onderling kennis en ervaringen uit te wisselen.
Wil je jouw internationale strategie in deze regio naar een hoger niveau tillen? Dan is deze businessclub de ideale gelegenheid om best practices te delen en jouw kennis uit te breiden.

Programma
Tijdens de kick-off op donderdag 1 juni 2023 leer je andere deelnemers kennen. Onder begeleiding van een ervaren coach stel je met de groep een programma op jullie maat samen.
Tijdens de zeven sessies worden er telkens andere thema’s onder de loep genomen. Dit helpt je om steeds nieuwe inzichten op te doen en dus door te groeien.
De sessies vinden bij voorkeur plaats bij de deelnemende bedrijven. Waar mogelijk is daaraan telkens ook een bedrijfsbezoek gekoppeld.
 

Doelgroep
Sales- en exportmanagers en directieleden van Antwerpse en Wase bedrijven. 

Belangrijk! Om de open uitwisseling van kennis en ervaringen niet te beïnvloeden, kunnen concurrerende bedrijven niet tegelijk deel uitmaken van eenzelfde groep. Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland behoudt zich daarom het recht om de inschrijving van kandidaten niet te weerhouden.

Contactpersoon

Alexander Beersmans

Coördinator internationale netwerken

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

De prijs bedraagt 1200 euro excl.btw. 

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering
AW_Welt_6stappenplan