Skip to main content
Map

Business Club Azië

Je business in Azië versterken? Met zo’n 60% van de wereldbevolking binnen haar grenzen, heeft het Oosterse continent een enorme afzetmarkt. Ontdek met deze Business Club hoe je er optimaal zakendoet. 

Ambitieuze ondernemers kijken steeds meer naar Azië om hun business uit te bouwen, want met maar liefst 48 potentiële handelspartners heeft het continent heel wat potentieel. Heb jij plannen om je zaken in Azië uit te breiden, en kan je een klankbord gebruiken om het concreet te maken?

Dat vind je in deze Business Club Azië: een lerend netwerk van 8 sessies over thema’s die de groep zelf bepaalt. De combinatie van peer learning in groep, individuele coaching en externe experten maakt een waardevolle mix om gedurende het jaar Azië als economisch continent te leren kennen. Een vertrouwelijke omgeving en bakken ervaring rond de tafel, dat is het recept voor een sterke Business Club.

Programma

  • 27 februari 2024 | Kick-off: kennismaking en themabepaling
  • 7 inhoudelijke sessies: thema’s en data te bepalen met de groep. 

De inhoud wordt vormgegeven naar wens: hetzij met een best practice uit de groep, hetzij aangevuld door externe experten. Waar mogelijk koppelen we aan de sessie ook een bedrijfsbezoek bij het gastbedrijf.  

Alle topics worden ingeleid door een expert ter zake en worden waar mogelijk geïllustreerd met een inspirerende praktijkcase uit het bedrijfsleven. De sessies zijn ook sterk doorweven met open kennis- en ervaringsuitwisseling in een vertrouwelijk kader en geven je de kans om jouw professioneel netwerk te verbreden.

Voor wie?

  • Ondernemingen die al zakendoen (import en/of export) op het Aziatische continent en dat willen uitbouwen.
  • Zaakvoerders, sales-, export- en development managers.

Opgelet: Om de open uitwisseling van kennis en ervaringen te waarborgen, kunnen concurrerende bedrijven niet tegelijk deel uitmaken van eenzelfde groep. Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland behoudt zich daarom het recht om de inschrijving van kandidaten niet te weerhouden.

Toegankelijkheid 

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.
 

Contactpersoon

Sofie Engelen

Coördinator internationale dienstverlening

Adres

Kantoor Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Lid: €1250 (excl. 21% btw)
Niet-lid: €1650 (excl. 21% btw)

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 20 februari 2024. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op Kmo-portefeuille | VLAIO. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 27 februari 2024
Projectbedrag: €1250 voor leden, €1650 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 24
Thema: internationaal ondernemen

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan