Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Business Club

Business Club Artificial Intelligence

Digitalisering, IT & Technologie

Artificiële intelligentie (AI) evolueerde van hype, naar realiteit tot must-do. Het laat je eenvoudig toe om oplossingen te creëren die voorheen onmogelijk waren. En toch is de stap zetten naar artificial intelligence voor veel bedrijven een drempel. Nog te weinig bedrijven weten wat de huidige stand van de technologie is en welke voordelen deze kunnen bieden in hun onderneming. Ben je benieuwd hoe Limburgse ondernemingen concreet bezig zijn met AI? 

Van hype, realiteit naar must-do

Artificiële intelligentie is er voor grote, middelgrote en kleine bedrijven en helpt organisaties groeien, zaken vereenvoudigen, flexibeler werken, dienstverleningen verbeteren,... De Business Club AI geeft in lijn hiervan inzicht in de belangrijkste facetten van AI via demo’s gekoppeld aan concrete cases van toonaangevende bedrijven in Limburg.

Next-level bedrijfscases

De cases behandelen verschillende facetten van AI zoals chatbots, computer vision, machine learning en predictive analytics. Maak kennis met experten in het vakgebied artificiële intelligentie en ontdek vooruitstrevende cases van bedrijven uit de regio. Alle cases zijn toepasbaar, inspirerend en praktisch, ze komen immers rechtstreeks uit de bedrijfsrealiteit.

Programma
DateThemeCaseHost
27 februari 2024kennismaking met AI The business Value of AI Discai
19 maart 2024Predictive AI DHL Mr.Watts 
17 april 2024Computer vision Optimum Sorting Klassif.AI 
14 mei 2024AI projecten Jackie Janssen - CM The Value Hub 
4 juni 2024AI in het productieproces Hegge Vectr/Sensr
10 september 2024Individuele adviesgesprekken The Value Hub Voka KvK - Limburg
15 oktober 2024AI en customer experience KBC TBC 
19 november 2024AI en Ethiek TBC Kris - de Juristen 
December 2024AI en de toekomst van ondernemingen TBC Withofs logistics
Doelgroep

Deze Businessclub staat open voor bedrijfsleiders, innovatiemanagers, CIO's,  IT of R&D managers, data analisten, ingenieurs, ... Kortom iedereen met interesse in AI die concrete inspiratie wil opdoen. Kan je een sessie niet aanwezig zijn dan kan je de uitnodiging doorsturen naar een collega binnen eigen onderneming. Een leuke manier om als team op eenzelfde golflengte te komen over een specifiek topic.

Bij concurrentiële deelnemers wordt dit voorafgaand geëvalueerd.

Praktische info

Iedere sessie vindt plaats van 15u30 tot 19u00 bij het bedrijf (met uitzondering van expertmomenten). Tijdens elke sessie is er een toelichting over het bedrijf en hun AI-case. Vervolgens luisteren we naar concrete cases en demo van de ondernemers over het specifieke onderwerp. 
Tot slot is er diner ter plekke om na te praten.


De plaatsen voor deze Business Club zijn beperkt! First come, first served.

Lidmaatschap

Lidmaatschap van deze businessclub staat op de naam van het bedrijf, niet op een persoon. Indien je niet naar een sessie kan komen of iemand anders binnen de organisatie beter geschikt is voor een bepaald thema, staat het dus vrij iemand anders te sturen.

Inspiratie

In deze sessies staat ervaringsuitwisseling niet centraal zoals in onze netwerken. Heb je zelf veel ervaring rond data en AI en wel nood aan ervaringsuitwisseling? Dan kan het Netwerk Data Intelligence misschien wel een meerwaarde zijn...  

  • 1 Duidelijke focus
  • + Best practices
  • + Inspiratietours

Get inspired door toonaangevende bedrijven

In deze sessies inspireren en oriënteren we ondernemingen op vlak van AI. We tonen cases en demo's die illustreren wat mogelijk is zodoende je zelf gemakkelijker een vertaalslag kan maken naar je eigen business case. Get inspired door bedrijven als Johnson&Johnson, Nike, The Value Hub, UHasselt, Scania Part Logistics, Klassif.ai,...

tvh

Erkenningsnummer KMO-portefeuille:

DV.O105507

Aantal opleidingsuren: 40 uren
Thema: Innovatie

Bespaar een aanzienlijk deel op de prijs van de opleidingskost. Opgelet: bedrijf inschrijving = bedrijf factuur = bedrijf aanvraag KMO-portefeuille. Aanvraag dient te gebeuren ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding. Voor specifieke voorwaarden zie www.kmo-portefeuille.be.

Contactpersoon

Mathias Huybrechts

Adviseur innovatie & digitalisering

Wanneer

Prijs

Leden : € 1950,00 excl. BTW
Niet-leden : € 2650,00 excl. BTW

Inschrijven kan ook per sessie aan €245,00 excl. BTW / sessie

Extra info

Deze activiteit is volzet.

Voorwaarden

100% van de deelname is verschuldigd als de annulering op minder dan 14 kalenderdagen voor de activiteit plaatsvindt. De annulering moet schriftelijk gebeuren (per e-mail). Een vervanger mag steeds jouw plaats innemen.

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.