Skip to main content

Business Club Artificial Intelligence

Artificiële intelligentie kan voor bedrijven een oplossing bieden voor een aantal complexe problemen. Nog te weinig bedrijven weten wat de huidige stand van de technologie is en welke voordelen deze kunnen bieden in hun onderneming. Ben je benieuwd hoe Limburgse ondernemingen concreet bezig zijn met AI? De Business Club AI geeft inzicht in de belangrijkste facetten van AI via demo’s gekoppeld aan concrete cases van toonaangevende bedrijven in Limburg.

De cases behandelen verschillende facetten van AI zoals chatbots, computer vision, machine learning en predictive analytics. Maak kennis met experten in het vakgebied artificiële intelligentie en ontdek vooruitstrevende cases van bedrijven uit de regio. Alle cases zijn toepasbaar, inspirerend en praktisch, ze komen immers rechtstreeks uit de bedrijfsrealiteit.

In deze sessies willen we ondernemingen inspireren en oriënteren op gebied van AI. We tonen cases en demo's die illustreren wat mogelijk is zodoende je zelf gemakkelijker een vertaalslag kan maken naar je eigen business case.

Programma

Date

Theme

Case

Host

Eind jan 23

Inleiding in AI

Vandersanden

 Voka KvK - Limburg

2 maart 23

Predictieve logistiek

TBC

Nike

Eind ma 23

AI & tekst herkenning

Klassif.ai

TBC

27 april 23

AI Projecten

Scania Parts Logistics

 Voka KvK - Limburg

30 mei 23

AI & flexibel produceren

TBC

Belgian Cycling Factory

Mid juni 23

Ai & ethics

TBC

Colruyt Group

Mid sept 23

Individueel advies

The Value Hub 

 Voka KvK - Limburg

Mid okt 23

AI & marketing

TBC 

TBC 

14 nov 23

AI & capaciteitsplanning

TBC

Dexis

Mid dec 23

De toekomst en AI

TBC

 Voka KvK - Limburg

Doelgroep

Deze Businessclub staat open voor bedrijfsleiders, innovatiemanagers, CIO's,  IT of R&D managers, data analisten, ingenieurs, ... Kortom iedereen met interesse in AI die concrete inspiratie wil opdoen. Kan je een sessie niet aanwezig zijn dan kan je de uitnodiging doorsturen naar een collega binnen eigen onderneming. Een leuke manier om als team op eenzelfde golflengte te komen over een specifiek topic.

Bij concurrentiële deelnemers wordt dit voorafgaand geëvalueerd.

Praktische info

Iedere sessie vindt plaats van 15u30 tot 19u00 bij het bedrijf (met uitzondering van expertmomenten). Tijdens elke sessie is er een toelichting over het bedrijf en hun AI-case. Vervolgens luisteren we naar concrete cases en demo van de ondernemers over het specifieke onderwerp. 
Tot slot is er diner ter plekke om na te praten.


De plaatsen voor deze Business Club zijn beperkt! First come, first served.

Lidmaatschap

Lidmaatschap van deze businessclub staat op de naam van het bedrijf, niet op een persoon. Indien je niet naar een sessie kan komen of iemand anders binnen de organisatie beter geschikt is voor een bepaald thema, staat het dus vrij iemand anders te sturen.

Inspiratie

In deze sessies staat ervaringsuitwisseling niet centraal zoals in onze netwerken. Heb je zelf veel ervaring rond data en AI en wel nood aan ervaringsuitwisseling? Dan kan het Netwerk Data Intelligence misschien wel een meerwaarde zijn...  

tvh

Contactpersonen

Veroniek Hermans

Senior adviseur innovatie & digitalisering

Mathias Huybrechts

Adviseur innovatie & digitalisering

Wanneer

Prijs

Leden: €1950.00
Niet-leden: €2650.00

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.