Skip to main content
Map

Business Club Afrika

Met 54 landen en een snel opkomende economische groei is Afrika een beloftevol continent voor Europese ondernemers. Ontdek welke opportuniteiten er voor jouw bedrijf liggen in dit lerend netwerk. 

Ambitieuze ondernemers kijken steeds meer naar Afrika om hun business uit te bouwen, want met maar liefst 54 potentiële handelspartners heeft het continent heel wat potentieel. Heb jij plannen om je zaken in Afrika uit te breiden, en kan je een klankbord gebruiken om het concreet te maken?

Dat vind je in deze Business Club Afrika: een lerend netwerk van 8 sessies over thema’s die de groep zelf bepaalt. De combinatie van peer learning in groep, individuele coaching en externe experten maakt een waardevolle mix om gedurende het jaar Afrika als economisch continent te leren kennen. In een vertrouwelijke omgeving en met ervaring rond de tafel, dat maakt een sterke Business Club.

Programma

  • 4 december | Kick-off: kennismaking en themabepaling

  • 7 inhoudelijke sessies: thema’s en data te bepalen met de groep. 

Inhoud wordt vormgegeven naar wens: hetzij met een best practice uit de groep, hetzij aangevuld door externe experten. Een externe coach ondersteunt het hele traject. Waar mogelijk koppelen we aan de sessie ook een bedrijfsbezoek bij het gastbedrijf. 

Voor wie?

  • Ondernemingen die al zaken doen op het Afrikaanse continent en dat willen uitbouwen.

  • Zaakvoerders, salesmanagers, export managers en development managers.

  • Zowel importerende als exporterende bedrijven.

Opgelet: Om de open uitwisseling van kennis en ervaringen niet te beïnvloeden, kunnen concurrerende bedrijven niet tegelijk deel uitmaken van eenzelfde groep. Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland behoudt zich daarom het recht om de inschrijving van kandidaten niet te weerhouden.

Praktisch

  • Markgravestraat 12, 2000 Antwerpen 

  • Startdag 4 december, 7 sessies in 2024

Toegankelijkheid 

Heb je nood aan specifieke assistentie of kunnen we dit event toegankelijker voor je maken? Stuur je opmerking mee in bij je inschrijving en we bekijken in samenspraak de mogelijkheden.
 

Contactpersoon

Luc Van Looveren

Senior adviseur EU - relaties

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Lid: €1250 (excl. 21% btw)
Niet-lid: €1650 (excl. 21% btw)
 

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Annulatie
Annuleren kan enkel schriftelijk tot en met 27 november 2023. Nadien blijft het volledige bedrag van de factuur verschuldigd. Een ingeschreven deelnemer mag zich wel door een andere persoon laten vervangen. De Kamer behoudt zich het recht om de opleiding te annuleren indien, ondanks alle inspanningen, de omstandigheden ons ertoe dwingen. Het volledige inschrijvingsgeld wordt dan teruggestort.

Kmo-portefeuille
Recupereer een deel van je opleidingskosten via de kmo-portefeuille. De aanvraag moet ten laatste twee weken na de start van de opleiding gebeuren op Kmo-portefeuille | VLAIO. Indien je beroep doet op de kmo-portefeuille, dien je nog btw op de volledige opleidingskost te betalen.

Benodigde informatie kmo-portefeuille
Het registratienummer van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland: DV.O104083.
Type dienstverlening: opleiding
Datum inschrijving: 4 december 2023
Projectbedrag: €1250 voor leden, €1650 voor niet-leden
Aantal opleidingsuren: 24

Privacy
Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan