Skip to main content

Bryo StartUp Oost-Vlaanderen: Kick-off oktober 2021

Bryo focust op enthousiast talent met een hoog potentieel en een grote goesting om te ondernemen. Ben jij klaar om er volledig voor te gaan? Op 22-23 oktober 2021 start een nieuwe Bryo StartUp groep op en we zijn volop bezig met de selectie dus schrijf je snel in!

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle start-up. Je wilt je vaardigheden verscherpen en verdiepen, je wilt je zakelijk netwerk uitbouwen, je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie. Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een community waarbij je steeds terecht kan. 


Bij Bryo StartUp kom je terecht in een community vol start-ups met groeiambities én ervaren ondernemers uit alle sectoren. Naast de maandelijkse sessies brengen we je in contact met experten, ondernemers en potentiële investeerders. Door ervaringen uit te wisselen met je collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan je Bryo coach en ervaren experten doe je de kennis op om de eerste valkuilen te vermijden.

bryo startup justified quote

 

verloop bryo traject start up

Of plan onmiddellijk een gesprek in via deze link

Welkom bij de grootste ondernemersfamilie van Vlaanderen!
Veel succes!

Contactpersoon

Simon Brouckaert

Jong Ondernemen - Haven

Adres

Lammerstraat 18
Voka Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen
9000 Gent

Wanneer

Prijs

€500 (excl. btw),
incl. lidmaatschap Voka Kamer Van Koophandel Oost-Vlaanderen (max. 2 jaar)
i.k.v. deelname aan Bryo StartUp

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Opening Voka-hub

Alle activiteiten op een rijtje

Voka Vaart

Gent Jazz