Skip to main content
Map

Bryo StartUp: Antwerpen - Waasland

  • Hybride

Bryo focust op enthousiast talent met een hoog potentieel en een grote goesting om te ondernemen. Ben jij klaar om er volledig voor te gaan? Op 29 april 2022 start een nieuwe Bryo StartUp groep op en we zijn volop bezig met de selectie dus stel je kandidaat!

Als startende ondernemer ervaar je snel dat er heel wat uitdagingen komen kijken bij het uitbouwen van een succesvolle eigen zaak. Je wilt je vaardigheden verscherpen en verdiepen in verschillende domeinen maar je weet niet waar te beginnen. Je wilt je zakelijk netwerk uitbouwen maar je vindt het moeilijk om de eerste stap te zetten. Je hebt nood aan een klankbord en een frisse kijk op je groeistrategie. Kortom, je hebt een passie voor ondernemen en je zoekt een starters-community waarbij je steeds terecht kan.

Bryo StartUp is het ondersteuningstraject van Voka voor lokale startende ondernemers. Door ervaringen uit te wisselen met jouw collega-ondernemers en door jouw vragen voor te leggen aan experten rond specifieke thema’s doe je de nodige kennis op om succesvol te starten. Bryo is de community waarbij we samen ervoor zorgen dat de we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden.

Pijlers van Bryo StartUp

  • Duur: 1 jaar
  • 10 bijeenkomsten met andere starters rond businessfundamenten (prijszetting, marketing, sales, strategie, ...)
  • Gezamenlijke kickoff met focus op teambuilding
  • Sfeer van vertrouwen, ruimte voor ervaringsuitwisseling en kennisdeling
  • Hands-on workshops op maat van de groep
  • Samenkomst met andere ondernemers en experten voor feedback
  • Individuele coach als vertrouwenspersoon, klankbord en matchmaker
  • Toegang tot een sterk netwerk

Je bedrijf is uit de startblokken geschoten en dat brengt flink wat uitdagingen mee. Bij Bryo Startup kan je ervaringen uitwisselen met andere starters, nieuwe inzichten verwerven van ervaren ondernemers en jouw individuele vraagstukken bespreken met je coach. Bovendien creëert Bryo Startup een sterk en hecht netwerk dat ook na het traject nog zeer waardevol kan zijn! 

Contactpersoon

Mathieu Vossen

Startersadviseur Bryo-Start Up

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

€500 (excl. btw),
incl. lidmaatschap Voka Kamer Van Koophandel Antwerpen - Waasland (max. 2 jaar)
i.k.v. deelname aan Bryo StartUp

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan