Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Traject

Bryo StartUp

Starten
  • Online

Je bedrijf is uit de startblokken geschoten en dat brengt flink wat uitdagingen mee. Welkom bij Bryo StartUp, dé startersommunity van Voka waar starters steeds terecht kunnen! In deze community kan je ervaringen uitwisselen met andere starters, nieuwe inzichten verwerven van ervaren ondernemers en jouw individuele vraagstukken bespreken met je coach. Bovendien creëert Bryo StartUp een sterk en hecht netwerk dat ook na het traject nog zeer waardevol kan zijn! 

Bryo StartUp - Voor ondernemers met groeipontentieel die al gestart zijn

​​​​​​Wat kan je verwachten?

  • Duur: 1 jaar
  • Groep van 25 gestarte ondernemers
  • 10 bijeenkomsten met andere starters rond businessfundamenten (prijszetting, marketing, sales, strategie, ...)
  • Gezamenlijke kickoff met focus op teambuilding
  • Sfeer van vertrouwen, ruimte voor ervaringsuitwisseling en kennisdeling
  • Hands-on workshops op maat van de groep
  • Samenkomst met andere ondernemers en experten voor feedback
  • Individuele coach als vertrouwenspersoon, klankbord en matchmaker
  • Toegang tot een sterk netwerk

 

De kickoff

Je komt terecht in een groep van 25 mede-startup founders met dezelfde uitdagingen. We dompelen je gedurende een volledig jaar onder in verschillende thema's waar we je uitdagen om verder te denken en de juiste stappen te nemen.

Op het Kickoff weekend -dat telkens in april en oktober plaatsvindt- vang je samen met je collega-ondernemers het traject aan op een inspirerende locatie. Teambuilding en jullie ondernemingsambities staan centraal tijdens deze tweedaagse. We zullen een hechte groep zullen vormen waarbij we insights en tips maar ook uitdagingen en leerprocessen in alle vertrouwen delen. Bovendien gaan we meteen aan de slag tijdens een eerste workshops door onze uitdagingen identificeren waar we het komende jaar aan zullen werken.

 

StartUp sessies

Gedurende het jaar komen we 10 keer samen met de groep om een specifiek thema te behandelen. Dit zijn werkavonden voor je zaak! Geen externe consultants, theoretische frameworks of algemene lessen maar hands-on workshops op maat van de noden van je groep. Dit wil zeggen dat de groep zelf mag bepalen welke topics aan bod komen tijdens de sessies. Business-fundamenten zoals prijszetting, digitale marketing, sales en strategie komen zeker aan bod. De sessies worden gegeven door experts binnen het topic. 

 

Individuele coaching

Doorheen het jaar kan je steeds terecht bij je Bryo-coach voor vragen of contacten uit het netwerk. Je Bryo-coach zal ook proactief met jou contact opnemen voor een 1-op-1 gesprek. De bedoeling is om even niet in je zaak- maar aan je zaak te werken. Jouw Bryo-coach fungeert dus als vertrouwenspersoon, onafhankelijk klankbord en matchmaker binnen het Voka-netwerk.

 

Netwerken

Tijdens het jaar leg je contacten met andere startups, Bryo alumni en experten uit het Voka-netwerk. Daarnaast bieden we binnen het traject drie netwerkevents aan om jouw ondernemersnetwerk te versterken met zowel startende ondernemers als experts. Als laatste hebben we nog ons eigen Ondernemersmagazine waarin maandelijks een rubriek over een startende ondernemer uit onze trajecten te vinden is. 

 

Hoor jij binnenkort ook bij onze community?

Kort samengevat: Bryo StartUp is een uitdagend traject waarin je je eigen grenzen verlegt en alle tools in handen krijgt om grote stappen te nemen in je onderneming. Wil jij er deel van uitmaken? Geef dan zeker door dat je interesse hebt of boek rechtstreeks een afspraak in de agenda van starterscoördinator Margit!

 

 

Kom bij onze community!

Contactpersoon

Margit Wuyts

Startersadviseur

Adres

Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

€500 (excl 21% btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan