Skip to main content

Bryo StandUp West-Vlaanderen 2021 - oktober 2021

Met het prestarterstraject Bryo StandUp helpen we je bij het creëren en concretiseren van jouw ondernemersdroom. Wij zijn jullie gids bij het opstarten van een (nieuw) businessproject.  

Dit traject is interessant:

  • Als je wil ondernemen, maar nog geen businessidee hebt.
  • Als je heel veel ideeën hebt, maar er niet in slaagt één uit te werken. 
  • Als je reeds een idee hebt, maar dit nog niet concreet genoeg is en er nog nood is aan verdere uitwerking of als je twijfelt of het idee wel levensvatbaar is.
  • Tot slot is Bryo StandUp ook interessant voor intrapreneurs en familiale opvolgers. Want ook mature bedrijven hebben nieuwe, frisse ideeën en projecten nodig!

AIO

 

bryo overview

bryo overview

Geïnteresseerd?

Heb jij interesse in dit traject? Laat het ons weten via het formulier hieronder en wij bezorgen je daarna alle info om je kandidaat te stellen.
plan gesprek in

Jaarlijks begeleiden we 150 Bryo StandUps in Vlaanderen

Getuigenis

Bram Algoet - Puckolo

Bryonist Bram Algoet brengt met Puckolo de limonade van zijn grootvader weer tot leven!
In volgend fimpje vertelt Bram zijn verhaal en waarom hij in het Bryo-traject ingestapt is! Als deelnemer aan zowel Bryo StandUp als StartUp kan Bram namelijk als geen ander uitleggen waarom Bryo ook voor jou interessant kan zijn!

Wat na Bryo StandUp?

Na Bryo StandUp heb je zicht of jouw businessidee levensvatbaar is en of je klaar bent om te starten. Ook starten houdt natuurlijk flink wat uitdagingen in... Ook in die volgende fase willen we jou met Voka - Kamer van Koophandel West-Vlaanderen begeleiden.

Ons traject Bryo StartUp kan je helpen bij alle challenges in deze start-up fase! Je kan je prille ervaringen uitwisselen met je collega-ondernemers, geruggensteund door ervaringsdeskundigen die hun kennis met je delen. Samen omzeilen we de eerste klippen op je koers.

Voor de echte snelle groeiers die volop schalen, hebben we Bryo ScaleUp.
Dit traject is er voor start-ups die reeds een omzet realiseren van minimaal €100 k/jaar en dit de komende jaren willen laten groeien tot meer dan €1000 k/jaar. Je ambitie houdt tal van nieuwe uitdagingen in waar we samen voluit voor gaan.

Bryo Team Voka West-Vlaanderen

Aline Geldhof, Astrid De Clerck, Evy De Bruyker en Hannes Careel zijn de Bryo-coaches van Voka West-Vlaanderen die jou graag helpen op jouw ondernemerspad. Aan de hand van workshops, individuele coachingsessies en door je samen te zetten met de juiste klankborden, zorgen zij voor jouw persoonlijke groei!

Contactpersonen

Hannes Careel

Member Services - Startend ondernemen

Aline Geldhof

Member Services - Startend ondernemen

Astrid De Clerck

Member Services - Startend ondernemen

Evy De Bruyker

Member Services - Startend ondernemen

Wanneer

Prijs

250 euro excl. btw

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Vraag het @ Voka

Een prangende vraag? Wij antwoorden binnen de 2 werkdagen!

Stel hier uw vraag
Accent
ING
Proximus
SD  Worx
CRM Group