Skip to main content

Bryo StandUp Vlaams-Brabant - Opstart februari 2022

Heb jij ‘goesting’ om te ondernemen maar ben je nog niet concreet opgestart en heb je nog geen ondernemingsplan uitgewerkt? Dan ben je bij Bryo StandUp, het Voka-traject voor prestarters, aan het juiste adres!

Het Bryo StandUp-traject bestaat uit een kick-off, gevolgd door 9 sessies. Samen brainstormen we verder over jouw idee, en we reiken je tools aan om jouw idee te verfijnen en verder vorm te geven. We denken na over een businessmodel en financieel plan. Op het einde van het traject evalueren we de sterktes en zwaktes van je project en is de grote vraag: doe ik het, of doe ik het niet?

Verloop traject

Het traject start met een kick-off op dinsdag 1 februari 2022. Nadien volgen er nog 9 sessies, telkens rond een ander thema. De sessies vinden telkens plaats van 18.00 tot 21.30 uur. Een overzicht van de data van de verschillende sessies en het thema per sessie volgt binnenkort!

Heb je interesse in het StandUp-traject? Laat hieronder je gegevens achter en wij contacteren je met meer informatie.

Bryo Vlaio

Contactpersoon

Adres

Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant, kantoor Vilvoorde
Medialaan 26
1800 Vilvoorde

Wanneer

Prijs

  • Voka-leden en niet-leden: € 250 (excl. btw)
  • Jumpstarters: gratis

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Plan je bezoek in ons Experience Center!
Toerisme Limburg
Proximus
Illochroma
Gosselin
VZW - eATA 2021
IMU salesforce
Welt white paper
VZW - Take The Lead
Degroof - Petercam
VZW - DigiChambers 2021
IMU - LOOK&FIN
Ontdek onze vacatures!