Skip to main content

Bryo StandUp Oost-Vlaanderen januari 2023

Ben je een toekomstig ondernemer of groeistarter, vol ideeën maar zonder uitgekiend businessplan?

Met Bryo StandUp bouw je in 10 workshops stapsgewijs verder aan een uitgewerkt businessidee. Je leert als het ware ‘het gat in de markt’ ontdekken. Ook begrippen zoals financiering en marktonderzoek worden opeens heel tastbaar voor je.

Begin 2023 start er een nieuwe Bryo StandUp groep op. Wil jij er ook bij zijn?

Het programma

Wat kan je verwachten?

 • Werk gedurende 10 workshops actief aan ieder element van jouw idee!

  Gedurende 3 maanden komen we stapsgewijs dichterbij de uitwerking van jouw businessidee. Aan het einde weet jij alle sterktes en zwaktes van jouwproject. En heb je een antwoord op de vraag: “Doe ik het of doe ik het niet?”
   
 • Kom terecht in een groep van gelijkgezinden!

  Door ervaringen uit te wisselen met collega-ondernemers, krijg je verschillende kijken op je idee. Je voelt je begrepen en doet zo de nodige kennis op om succesvol te starten! Via de Bryo StandUp-community zorgen we er samen voor dat we de voornaamste valkuilen van ondernemen vermijden.
   
 • Laat je bijstaan door je persoonlijke coach aan je zijde!

  Geen zorgen. Je staat er niet alleen voor. Net zoals bij topsporters staat er uiteraard een trouwe coach aan de zijlijn. Concreet betekent dit dat je zo vaak je maar wil, kan aankloppen voor individuele coaching bij Elise! Zij kan je op die manier ook verder in contact brengen met het brede netwerk van Voka - Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen.
Bryo StandUp infotemplate

Volgende opstart van het Bryo StandUp traject
Het volgende StandUp traject gaat van start in januari 2022. De sessies zullen telkens 's avonds doorgaan van 18u tot 21u30, behalve anders gecommuniceerd, met netwerkmogelijkheid na de sessie. 

Prijs
250 euro excl. btw

Bryo Student StandUp
Bryo StandUp is er ook in een specifiek format voor studenten.
Voor meer informatie hierover contacteer Elise Van de Velde.

Interesse in dit traject? 
Stel je meteen kandidaat door op de button rechts bovenaan te klikken! Jouw coach Elise neemt dan persoonlijk contact met je op om een intakegesprek in te plannen. Als je een match vormt met het traject, is jouw deelname compleet. Passie & drive zijn key!

Vlaio

Contactpersoon

Elise Van de Velde

Jong Ondernemen - Info & Advies

Adres

Voka Oost-Vlaanderen
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

250 euro excl. btw

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Proximus
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
AW_Digitalisering
MK - Advertentie Van Dessel
IMU - vzw - Mediafin TTL
AW_Welt_6stappenplan
IMU - vzw - Bank van Breda
Advertentie VanRoey- nov