Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Lerend Netwerk

Bryo ScaleUp Oost-Vlaanderen najaar 2024

Ben je een zaakvoerder van een innovatieve start-up? Beschik je als founder over een businessmodel dat zichzelf bewezen heeft en bovendien schaalbaar is? Doe je jouw bedrijf graag exponentieel doorgroeien tot een scale-up?

Met het Voka Bryo ScaleUp traject pak je de groeiuitdagingen van jouw onderneming aan, samen met andere ondernemers en experten in ieder bedrijfsdomein. Je komt terecht in een community van gelijkgestemden en evolueert zo van start-up richting een professionele scale-up.

In wat voor traject kom ik terecht? 

Je komt terecht in een groep van ondernemers met dezelfde uitdagingen. We dompelen je gedurende een volledig jaar onder in verschillende thema's waar we je uitdagen om verder te denken en de juiste stappen te nemen. 

Je volgt topics die aan bod komen bij het opschalen van jouw bedrijf. Tijdens de sessies kom je in contact met verschillende ervaren ondernemers en experts. Daarnaast zetten jouw Bryo coördinatoren Sophia De Bruyne en Simon Brouckaert sterk in op onderlinge kennisdeling tussen de gelijkgestemde founders in de groep.

Het concreet programma publiceren we hier binnenkort.

Praktisch 

Prijs? Het traject bedraagt 1000 euro excl. btw.Je kan het traject als Vlaamse onderneming aan dit voordelig tarief volgen door de steun van VLAIO.

VLAIO - Voka

 

 

Extra's? Het Voka lidmaatschap zit inbegrepen in dit traject, wat betekent dat ook je co-founder(s) & medewerkers aan de slag kunnen met het grootste ondernemersnetwerk van Vlaanderen!

Voor wie?

Voor zaakvoerders van innovatieve start-ups die exponentieel willen groeien en hiervoor een bewezen businessmodel hebben. Als ambitieuze, snelle groeier realiseer je een omzet van minimaal €500k/jaar, heb je min. €1mio kapitaal opgehaald of reeds een buitenlandse klant. Je bedrijf is groeiklaar en heeft een groeistrategie, in dit traject zet je verder in op het actieplan gekoppeld aan die groeistrategie. 

Wat is een scale-up?

Een scale-up:

  • is een snelgroeiend bedrijf
  • is minder dan 10 jaar oud
  • heeft minstens 10 werknemers in dienst
  • beschikt over een voldoende matuur businessmodel
  • heeft minstens 1 miljoen euro kapitaal opgehaald

Contactpersonen

Simon Brouckaert

Jong Ondernemen - Arbeidsmarkt

Sophia De Bruyne

Manager Jong Ondernemen - Ledenrelaties

Adres

Voka Box
Lammerstraat 18
9000 Gent

Wanneer

Prijs

De deelnameprijs bedraagt excl. 1.000 euro excl. btw.

Dit voordelig tarief voor Vlaamse ondernemingen is mogelijk door de steun van VLAIO.

VLAIO - Voka

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.