Overslaan en naar de inhoud gaan
Map
Voka Traject

Bryo ScaleUp

  • Hybride

Klaar om op te schalen?

Bryo ScaleUp is er voor ondernemers met een marktklaar product en een schaalbaar businessmodel die willen groeien. Momenteel realiseer je een omzet van minimaal € 100 k/jaar en de komende jaren wil je die laten groeien tot meer dan €1 mio/jaar. Het opschalen van jouw bedrijf houdt tal van nieuwe uitdagingen in waar we samen voluit voor gaan.

Wat?

Je komt terecht in een groep van 10 ondernemers met dezelfde uitdagingen. We dompelen je gedurende een volledig jaar onder in verschillende thema's waar we je uitdagen om verder te denken en de juiste stappen te nemen.

In deze 6 onderwerpen zitten de hefbomen van jouw groei:

  • Inzetten op strategische (internationale) groei
  • Focussen op (digitale) bedrijfsprocessen
  • Groeien als leidinggevende & jezelf vervangbaar maken
  • Met je team naar een hogere versnelling schakelen
  • Bouwen aan slimme partnerships
  • Boosten van sales & marketing


Blended learning

Omdat je tijd kostbaar is passen we het blended learning principe toe. We voorzien een fijne mix tussen online en offline. We zullen o.a. werken met content video's die je voorafgaand aan de sessie kunt bekijken, waardoor we tijdens de sessie meer tijd hebben om in te zoomen op eigen cases.

Reken op een 20-tal touchpoints gedurende het volledige jaar, waarvan ongeveer de helft fysiek. Dat betekent een heel jaar werken ààn je bedrijf én aan je netwerk voor het leven. Je legt contacten met andere groeibedrijven, experten uit het Voka netwerk en krijgt feedback van een expertenraad. Kortom een bomvol jaar waarin je je eigen grenzen verlegt en alle tools in handen krijgt om grote stappen te nemen in je onderneming.

Stel je kandidaat om deel te nemen aan deze rollercoaster en maak deel uit van de grootste ondernemersfamilie van Vlaanderen.

Contactpersoon

Guido Frederiks

Adviseur startersfinanciering & snelle groei

Adres

Zetel Antwerpen
Markgravestraat 12
2000 Antwerpen

Wanneer

Prijs

Deelnemen bedraagt 1000 euro (excl. btw)

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

AW_Welt_6stappenplan
Banner belgian coast hotels