Skip to main content
Bryo
  • Online

Bryo Inspiratiesessie: Ontdek wat Bryo voor jou kan doen.

72% van de producten en diensten die op de markt komen, falen. Why? Kom er meer over te weten tijdens de inspiratiesessie en wat we bij Bryo kunnen doen om ervoor te zorgen dat je succesvol wordt en blijft. Is het bij het uitwerken van een idee, of de verdere groei en opschaling van je onderneming, er liggen steeds heel wat uitdagingen op je pad. Bryo is het juiste traject om je te laten begeleiden en je te omringen met gelijkgestemden. 

Op 20 januari organiseren we een inspiratiesessie over “why do startups fail” en de Bryo-werking. We laten je kennismaken met de verschillende trajecten (op basis van je groeifase). 

Bryo StandUp

Een idee om te ondernemen, of zelfs nog geen idee? Dan is Bryo StandUp iets voor jou. Dit traject focust op prestarters, om hen te helpen om een idee om te zetten in een gefundeerd businessmodel. Tijdens intensieve sessies loodsen we jou door de basis van het ondernemerschap.

Bryo StartUp

Heb je die eerste euro omzet binnen en wil je strategisch groeien? Dan is Bryo StartUp het ideale traject voor jou. Tijdens maandelijkse bijeenkomsten staan kennisdeling en peer-to-peer-learning centraal. Aanvullend krijg je individuele coaching op vlak van strategie en financiering.

Bryo ScaleUp

Na de initiële startersfase komen er tal van uitdagingen op je af. Bryo ScaleUp focust op bedrijven die reeds meer dan 100.000 euro omzet hebben en die met bepaalde uitdagingen zitten rond transitie, zoals het aanwerven van een eerste werknemer, internationaliseren, het uitbreiden van vestigingen, enz.

Tijdens de roadshow kan je ook kennismaken met het Bryo-team.

Wat kan je verwachten?

  • Een inspiratiemoment “why do startups fail?”
  • De coördinator geeft uitleg rond de verschillende Bryo trajecten en wat een deelname voor jou kan betekenen. 
  • Praktische informatie en tijd om vragen te stellen over het traject.
  • Kennismaking met andere prestarters en starters. 

Aan het einde van de sessie weet je beter wat de Bryo inhoudt en kan je beter inschatten of je deel wil uitmaken van de grootste starter-community van België. Je kan ook al onmiddellijk met de projectcoördinator een vervolgafspraak maken voor een persoonlijk intakegesprek. De online sessie start stipt om 19u30. Tot dan!

Interesse?

Inschrijven voor deze inspiratiesessie kan via deze link. Voor meer info kan je contact opnemen met:
Sarah Van den Bril – sarah.vandenbril@voka.be – 0479 85 03 76 of
Mathias Teuwen - Mathias.Teuwen@voka.be - 0487 80 95 80

bryo

AIO

 

Contactpersonen

Sarah Van den Bril

Coördinator Jong Ondernemerschap

Mathias Teuwen

Coördinator Jong Ondernemerschap

Wanneer

Prijs

Gratis.

Inschrijven verplicht.

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl
Varo
Intervest Offices & Warehouses - Greenhouse