Skip to main content
Bryo Infosessie
  • Online

Bryo Infosessie - Vlaams Brabant

Heb je bij de uitbouw van jouw onderneming nog heel wat uitdagingen? Wil je je graag omringen met gelijkgestemden en ervaren ondernemers? Dan is Bryo het juiste traject. 

Bryo is onderverdeeld in drie verschillende deeltrajecten: StandUp, StartUp en ScaleUp. Zit je dus nog in de ideefase, dan kan sluit het StandUp traject het best aan. Is je businessplan al gevalideerd en heb je inmiddels je eerste klanten binnen gehaald? Dan pas je perfect binnen het StartUp traject. Wil je nu echt schalen en streef je naar het behalen van een omzet van 1mio euro binnen de drie jaar? Dan sluit het ScaleUp traject prima aan op jouw noden.  

Tijdens deze infosessie gaan we dieper in op de verschillende trajecten en deelt een huidige Bryo zijn Bryo ervaringen met jullie.  

Aan het einde van de avond weet je beter wat Bryo inhoudt en kan je onmiddellijk een intakegesprek inplannen met een Bryo coördinator.  

 

Ontdek Bryo met Tim Leyn

Locaties virtueel tot leven brengen, dat is wat Tim Leyn met zijn bedrijf Storygraaf doet. Zijn ondernemingsdrang ontstond vanuit de behoefte om mensen rondom hem te helpen. Toen hij uitgekeken geraakte op zijn vorige job, begon hij in bijberoep zijn ideeën uit te werken In 2017 besloot hij om zijn ondernemingsplannen te concretiseren en high-end maatwerk te leveren onder de naam Storygraaf. Het bedrijf specialiseert zich in professionele en visueel unieke ontwerpen waarin het verhaal achter een locatie centraal staat.

Ontdek Bryo met Werner Callebaut

Werner Callebaut is bier- en chocoladeliefhebber in hart en nieren. Zijn familienaam zal misschien een belletje doen rinkelen, maar in tegenstelling tot wat velen zullen denken, is hij geen familie van het chocolademerk Callebaut. Toch ging hij dezelfde richting uit want een aantal jaar geleden studeerde hij voor chocolatier, maar ondernam er op professioneel vlak niets mee. Een ander Belgisch topproduct stal namelijk zijn hart: bier! In 2016 kwam Werner tot het unieke idee om chocolade met bier te combineren, en richtte Bierolade op.

Contactpersoon

Jill Deberlanger

Adviseur Starters - Bryo

Wanneer

Prijs

Gratis (inschrijven verplicht)

Extra info

Het is op dit moment niet mogelijk om te registreren voor deze activiteit.

Voorwaarden

Om privacyredenen geven we mee dat op dit event mogelijk beeldmateriaal wordt gecreëerd - in vorm van foto en/of film - dat nadien via Voka-mediakanalen kan worden gebruikt.

Bepaalde opleidingen worden gesubsidieerd door Agentschap Innoveren en Ondernemen. De inbreng van de overheid is reeds afgetrokken van de vermelde deelnameprijs.

Deze activiteit is gesubsidieerd door Agentschap Innoveren en Ondernemen. De inbreng van de overheid is reeds afgetrokken van de vermelde deelnameprijs. 

BVI
Made in Vlaams-Brabant
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad